Jan 5, 2011

Nafas Lega!!

salam sumeeee...huh! tak berdisplin kan abg A.M ko..! kejap update kejap tidak..kejap update kejap tidak! cilakak sungguhhh!! huh! ok juz short update ya!

btw, juz nak bgtau yg ak br je lepas present Thesis Research Proposal..ok fine, ak maybe antara yang tidak bernasib baek yg kene present semula..supposely ak nak buat thesis pasal tourism, to be specific tajuknya mengenai Water Cruise yang kat melaka tuh..sudahnya, proposal ngan water cruise tuh hanyut ke laut! ahahha..silakan gelak ala2 cilakak!! gelak cilakak camne? siot ko kan, itupon nak suro ak ajor ke hape?  n now, ak buat Thesis di bawah kelolaan ( hahaha perkataan kelolaan nih mcm kelaka kan?) Dr Anuar. thanx god, beliaw tersangat laa baek hati ngan aku..mcm nak belanja beliaw pegi wat facial ngan treatment rambut je ngan aku..nyiahahhaha..

baeklah..skrg ak dah boleh tarik napas lega..at least ak dah boleh start dgn thesis writing! hmmm now br ak tau mcm mana hazab api nerakanya nak buat thesis nih.! adoyyyyaaaiii! ok i need to be more focus..terharu gak ngan mmber2 n senior2 ak yg sggup bersengkang mata semata nak tlg ak wat slide la, Research proposal laa..huhuh! thanx god! n guess whut, lebey terharu, mama turut berpuasa, n ayah tolong wat solat hajat, irine turut menadah doa sebelah tggi sebelah rendah ala2 wan maimunah dlm telenovela Asmaradana..huh! siot kan irine! hahahah..notyyyy tawww smbil cuet jari telunjuk ke dada beliaww..auuccchhh!

baeklah..mlm nih gua nak blnja senior2 n temen2 rapat gua menonton wayang..berlibur ala2 anak muda yang sgt gembira..sian diorg bersengkak mata tlg ak! hahahahah weekend plak nak blnja adik bradik aku!

baeklah itu sahaja siaran langsung kali ini! korang jgn noty2 taw..nnt babap bontot laju2...hahaha

ok laa babai!

 ok..kelihatan muka2 terlebey excited sesudah mempresentkan diri..nyihahaha

till then, 

chaw!!

A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati..=)

27 comments:

Amir Rayyan said...

alhamdulillah....

Syafiq Rosli said...

hoho..all da best bro

dak eina said...

bagus lah... syukur alhamdulillah dh lepas kan.. :))

Fie said...

alhamdulilah! siap juga kan! hehe..

anyway ko ni very photogedik! hahaha..

siap amek gmbr kt toilet tu...sib baik x nmpk org tgh pee..hahaha

nabil_potter said...

jom ar g mkn...huhuh

Azie Azra said...

aiseh.p wyg tggl kitorg kedek2 tgk pic entry ni :P

Fathiah Rosdi said...

ngat an ppuan jep suke mik gmbr dlm toilet,tp cek abg aizul ni pon sme jgk yep..hadui...;)

zOeY zAu YaH said...

cute giler muka2 lam gambau tu semua hahahaha....

deAnza-wAnda said...

ho wat thesis memang sgt susa wehh...

aima in luv said...

patut la AM lma x hupdate belog... next week sy pon kena presen proposal final projec... takot nih

~boy @ Mr. K~ said...

Seb baik aku tak amik thesis..
aku amik subject jer...
(untung kan kalo ada option)
hik3...

Good luck then!

..hizamirahim.. said...

wah.
bagos2.
apa pakcik tu buat kat belakang?
curiosity melanda.
haha.
XD

fittiariri said...

tak ley bayangkan muka irine masa tadah tangan cam AM ckp tue mesti comel sgt haha!

mier_eirul said...

br lpas azab present..nk membuat nye nnti lg azab owhhh...xpe have fun tuk 1st step..p

senydream said...

alhamdullillah...:)

aLya said...

sy baru jek naek river cruise kat melaka cuti sem ari 2.ngeeee

~boy @ Mr. K~ said...

Sila datang sini untuk lihat pasal kamu. Sekadar buat promosi tuk kamu.
http://writetoboy.blogspot.com/2011/01/jom-terjah-mereka.html

Thomas Edison said...

good luck bro...:)

sudirman said...

amin azab dah lepas..tak de lah org nak kena marah je lepas ni bab nak lepaskan tekanan kan..hihayyyy

Niz said...

hidup jgn stress sgt

budak comot said...

wahhhhh... meletupppp! Tajuk sama macam BC wat dulu, tapi kene tukar tajuk sebab research tak cukup strong. :((

AfiQ said...

hahaha.. bab hanyut ke laut tu memang klaka.. hahaha.. by the wa, tahniah.. =D

Nuha said...

salam.
tak silap aku ko org yang tolong angkat pakcik yg eksiden ngn aku last disember kat gate utm kan?

btw.thanks sbb tlg pkcik tu.aku cuak gila time tu x smpt nk ckp tq kat korg.

noor said...

syukur..alhamdulillah...

perrhhh...mik pic lam toilet..hahaha...tp oke larrr...gurll pun mcm tu gakk..=P

ishiko said...

dlm tuilet pn jadik laa...hee~

kasturi jiwa said...

huh~
sekian lme dok buka tutup-tutup buka AM blog, ade jgk akhirnya update,,
huhu
PENANTIAN 1 PENYEKSAAN=(
btw...smoga thesis2 itu langsai sccptnya...hhehehehhe

Mohamad Shafiq bin Hamsi said...

alamak!
macam kenal la baju tu..atoi..
ni kalau terserempak pkai baju sama org ckp kang kembar lak..
hahahaha~
btw..nice.