Jan 8, 2011

Wedding Zariq + Nanie - Bahtera Cinta Kaseh...

salam everyone!!! hyeeee!! 1st of all ak nak say sorry kat kak Nanie client wedding ak nih sbb lmbt sket update pic2 dia..hehehe..bukan apa, paham2 je laa ak bz ngan thesis nih ha..tp alhmdulilah, album2 dia sume dah siap..dah siap antar dah pon..alhmdulilah, beliau berpuas hati dgn hasil kerja ak..Alhmdulilah..syukur..=)

Btw, kak nanie nih staf UTM..sama mcm aku gak..tapi ak bukan staff la..ak student je..huhu..sgt barbie doll ye kak nanie nih..hehehe.. Sgt senang bekerja dgn beliaw..alhmdulilah, so far ak takder lagi client2 yang bermasaalah....huhuhu

Pengantin : Zariq + Nanie
Lokasi : Skudai, Johor Bahru
Theme : Bahtera Cinta Kaseh

ok kita tatap gmbr kak nanie ngan laki dia yer.ishhh tak sopan ckp laki dia..kak nanie ngan suaminya!! huhuhu..enjoyyy!!


ececcecehhh..memandang langit laa kan..hehe

 Tu dia...segak!

nih aksi spontan kak nanie..ak pon terclick! tp comel lah!!






Haaa part outdoor nih paling ak suka..for d 1st time, ktorg guna props kuda ku lari gagah berani..

 nih aku suka!!


 ok nih kuda kat UTM..see kat UTM ada kuda taw..bnyk plak tuh..
supposely ktorg kene charge untuk penggunaan kuda tuh, tp setelah di kaw team baek punya dgn abang2 kuda gagah perkasa, ktorg dpt for free je sewa kuda tuh! menarik bukan UTM???


 tuhh ddiaaaa...kegagahan sang arjuna dan sang kuda! hahaha


 =)













sekian sahaja...tq kak nanie ngan abg zariq sebab pilih aizul sebagai gambargrapher korang!! mcm biasa, cpt2 make a bby yeah!!!

For further information, don't hesitate to contact :-


aizul_marcello@hotmail.com
email korangnyer bajet, then aizul workout dgn bajet tersebut,..insyaallah, aizul akan merealisasikan momen2 indah yang anda idam2kan ituh...=)



p/s : koreng sengkek? agak2 perlukan duet? tak perlu pinjam along ke apa ok! jom join contest kat blog ini..CLICK HERE! berbaloi2 ok!! cubalah! mana tau rezki anda!! hadiah utama RM200 ok!!! ingt senang nak dpt RM200?? jom try!!



till then, 

chaw!!

A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati..=)

28 comments:

sudirman said...

yeh..org first kot yg komen..hehehhe..cantik gambar2..hihayyy...

sudirman said...
This comment has been removed by the author.
Thomas Edison said...

good job fren...dpt gune prop kuda tuh yg best..hahaha..best gak dpt buat outdoor...aq x pernah lg buat..sume indoor jehh...:)

sudirman said...

eh..baru perasan..aizul tlg promot blog saya lah..wahh wah..terharu pula..salam kenal semuanya...huhuhuhu

Syed Hilmi Syed Yahya said...

peh....!! memang terbaik ar semua pic wedding nie...!!

Mohd Ridhuan said...

huuhuuhuhu...
terbaik la...

kema said...

sala lg asail yg agak memuaskan...uhuuu

Amir Rayyan said...

alhamdulillah....:)

jatt said...

Macam best je wedding...quotation camner bro aizul?
http://www.tungkumoden.com/

AiDa AzRyN said...

sukaa gambo yg no 9.. BD

Dyka said...

nak jadi GAMBARgrapher!!

SyahmiFikri said...

wahh..nice pics neway..

nek kuda tuh cm style jer kann

AfiQ said...

huhuhuh.. nanges tgk pic2 tu.. chantek! huhuhu.. =D

Adi Luqman said...

cantek gambar2 ni! good job aizul ^_^
suke kude tu!

iRa~" said...

semua cantik.. :)

ed shahir said...

nice job bro :)

yad'z said...

waaa... memang barbie doll lah... husband die baby face boleyyy..?

aLya said...

untung duk utm. lepas nie nak g kawtim gak la ngan abang2 gagah perkasa. nak naek kuda free..ngeee

. Amiera . said...

suke sangat dengan pic2 kamu2.. semua cantik.. suke3..^__^

klu sy nak kawin nnt leh la pggil kamu ye aizul.. hehehe

NOOR FATIN said...

cantik sgt2. aih. bila la nak kwin ni.. hhehe

hani hanani said...

tq dear aizul....all the pic sgt2 superb ok..kteorg happy sgt amik aizul as our gambargrapher...serius x rugi amik..hehe.. xoxo

ishiko said...

chantek baju dye... gambar mmg besh

~emi~ said...

whoaa...lawa. nnt nak kawen nak pakai servis kamu la sbg photographer..ekekeke..belaja x abes lg da gatai nak kawen.haha.

MissyNursy ♥ said...

sumpaaahh cantiiiikkk!! likke10x!! :)

Azmi said...

bro nti bila aku kawin aku jemput kau....jdi phtogambar aku

xcyber said...

omg!!!
why they're so sweettt
hehe =)

::ienafazlyna:: said...

gambar semua cantik2..keep it up...

10jarijemari said...

terbaik bro..!! boleh aja tak?? ^^