Jan 15, 2011

STORY ALBUM!


Salam to all...heyyaa watca doing guys??? sehat??? bg diri saya di sini alhmdulilah...sehat2 hendaknya...hehehe..btw..ramai bakal2 pengantin tanya ak, mcm mana laa ropenyer story album yg bakal diorg dah dapat..so quick update from me, mr gambargrapher, gmbr2 story album yang dah siap..dah selamat sampai ke tangan pengantin pon..


alhmdulilah..feedback yg diterima pon memuaskan...huh! agak terkenchet gak laa nak siapkan story album yang mega banyaknya kan dgn kudrat yang sgt terhad..tp jgn wisau! mr. musscle insyaallah boleh lakukannya!! hahhahaha


so kat bawah nih adalah story album kak nanie sebagai contoh!






ok..dengan baek hatinya, ak turut memberi caver DVD yg sgt exclusive ya!! tak rugi korang amik! hehehe



ok nih dia kak nanie yg kelihatan agak teruja melihat kenangan beliau dengan hencek suami beliau yang tersayang..ya agak teruja ye..agak je..hahaha



ok ini pula pasangan Faisal dan Faizura tempoh hari..tuh dia, sempat posing bersama Prince Irfan n Princess Damia..huhuhu


baeklah setakat itu sahaja rentetan saya pada kali ini...kita jmp di lain hari..
barangsiapa yang berminat ( barangsiapa tuh..tak tahannn..hahaha)
 untuk mengabdikan kenangan terindah kalian bersama The Laki-Laki Photography tidak kira event apa sekalipun, jgn malu2, jgn segan2, jgn terkemut2 malu contact aku ya...

nih email aku...
aizul_marcello@hotmail.com
ak bg bold sket mana tau korang rabun2 ayam mutiara ke kan....nyiahahhaa


btw..gua dah angkat PC baru..brand acer.dan so far gua puas hati laa..23inci tuh bai..senang gua telek jerawat2 tuh kan...nyiahaha

tq ayah! meh cium sket meh! muahahahh! alamak! abes air liur!

till then, 

chaw!!

A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati..=)


33 comments:

sudirman said...

yeh...cantik2..suka2..mcm tikar kat umah man je tu..hahaha..but..cantik2 semuanya...

Dyka said...

giler weyyy 23 inci!
rabak mata!
HAHAHA!

fittiariri said...

cantikkkkk:)) good job!

Askrie Hishamuddin said...

CANTIK GAMBAR!!!

EXCITED TENGOK!!

http://himynameisasri.blogspot.com/

aLya said...

wa..bile la agaknye leh wat story album nie..hehe
lmbatnye nak grad..nak wat cmnie..ngeee

btw, nice pics.. bukan nice je..memang terbaek la :)

Syed Hilmi Syed Yahya said...

waa..dh ar gmbar cantik,album pown cantik gk,,,

Anak Tajul Molok said...

AJOY!!! NAK CIUM KAU PLAK LA AGAK2 DAPAT X PC TUH??

MMWAAAHHHHH

zaty luvlianncezzz said...

nice lah!!!!!!!!!

I like :)

ria said...

cantiknyer. .

kreatif sgt2x. . :)

cik violet said...

chantek!! i kawen nanti nak pgl u jadi photographer la..hehe

Encik Tikus said...

mcm tue ke design pc baru ? sumpah gempakk pehhh

Carl Samsudin said...

Waaaa. bisness man yang berjaya! kagum ko eh. sangat hebat amik gambar2 kahwen ni. aku langsung xde pengalaman. tak berani weiyh! salute la sama awak! =)

LORD ZARA 札拉 said...

gila besar ok?

AfiQ said...

CD case sgt ekslusif!!!!!! =D cantik kot!

yad'z said...

wahhh.... gile hebatt.. hasil yang amat membanggakan... untung irene.. nak kawen nanti tak yah susah 2 carik gambagrapher... hehee

Mar said...

album weeding yg cntik dan3,..pc jugak mantopp,..

a.n.y.s.s said...

mahu PC ko! mahu PC ko!!

orange.shaker said...

album cntik...pc pon cntik..:))

naDia said...

nice
louikee ==

hani hanani said...

this boy mmg x menyesal amik tau..mr gambargrapher ni teramat la pndai amik gambar ye...hehe..service tip top, idea superb, hasil super duper hebat tau...;p tq aizul xoxo

ishiko said...

bestnyee..keje kemas gtu...

nabil_potter said...

peeehh, pc baru tu...mantop la weh..huhu

Syakir Rahman said...

gud job bro!!!

yuyu said...

perfect bro pic kau amek..=)

nuraitul said...

cantik story album tue..klu gtu pasnie leh mintak servis aizul..harga blh kawtim2 ek.. :)

mR.sYaH said...

mmg serius smart album tu.. bilalah nk kahwin.. nk gk album mcm tu.. heheh..

Muhammad Alif Bin Bohari said...

cantik...yg paling best bile tgk muka client yg kepuasan dgn hasil kerja kte..:)

Taq said...

nak pakej bgambar dgn ipan n damia cam yg pic 2nd last skali tu la..
ada lg x pakej gituh??pakej skali ngan bekfes ek

sang tUah said...

very nice.....like it

Fatin Amalina said...

wow..amazing..! lawa btol gambar2 tu..perfect =)

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

giler chantek !

uMMUhabibahMohdH!Lm! said...

CNTEKNYE pc BARU!!

alp fnd said...

gila babi chantek..
first time tgk album mcm ini..
=B