May 21, 2011

Wedding Adha Hadi + Anis Mariana...

hye sume...see gigih bukan aku menghupdate satu hari satu entry...baeklah rakan2 semua...wedding kali nih bertempat di Ipoh, Perak...See sapa ckp aku cover belah kl ke selatan je? round d world ok aku amik gmbr! hahaha...

Perjalanan sejauh 9 marhalah memang mencabar..dengan ditemani my junior gambargrapher, Adika Putra Marcello (tiba2!), kami bertolak seawal 10 pagi..hahahah ok 10 pagi dikira awal untuk aku yer...jeng2..Disebabkan weddingnya jatuh pada hari sabtu dan ahad, so aku ubah plan untuk ke Penang dahulu berjumpa sahabat handai di sana..Baeklah, handai tidak ada ekceli..hanya sahabat sahaja disebabkan sorang sahabat je di sana iaitu Taq Rafael...Taq Rafael lah! bukan Taq Israel! hahaha

Ok cerita suka suki di Penang akan di hupdate selepas entry Wedding nih..haishhh tak sbr laa tewww Taq Israel dan Adika Putra..hahaha sbr2...

Tahniah sekali lagi kepada pasangan Adha Hadi dan Anis Mariana..walaupun salah silah keluarga kamu sgt complicated, tp family kamu tetap happening...yeayyy kene sound sbb pakai suar pendek time shooting..ok ok janji tak pakai suar pendek dah..hahaha kelaka tol time tuh...pujian harus diberikan kepada outfit pengantin lelaki dan perempuan kerana baju silver yg korang pakai mmg cantik kebaboooommm!!! suka2!

Kita saksikan serba sedikit gambar ye..















 










































baeklah tamat sudah majlis perkahwinan Anis di Ipoh, Perak..

To Adika Putra : u done a very gud job! i'm proud of u! teruskan bekarya dan belakar ye dik!
dah2, dika tutup laptop tuh..hahahaha lawak2..


So mcm biasa, barangsiapa yang berminat utk menggunakan perkhidmatan gambargrapher, jgn malu jgn segan, emailkan hasrat anda kepada saya..Insyaallah saya akan realisasikan gmbr kahwen idaman anda! 

email : aizul_marcello@hotmail.com


till then, 

chaw!!

A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati..=)


6 comments:

AfiQ said...

malas la nak komen gamba! sebab sume cantek2!!! hahahaha... kene sound camner tu? hahaha.. ce cite.. ce cite..

lagu kat blog comelll!!! ^_^

Amir Rayyan said...

Alhamdulillah..tahniah..

Dyka said...

like laju laju! cahaya2 tuh mmg trademark baru kannnzzz! ahaaaha

Hazieq Sanat said...

seronoknyer abang dyka ny...

afizan azman said...

sukanyer pic budak tu dkt top. TOPMAN sgt!

well ure work is never put people down...

elynn.shazlin said...

wahh... lega bace entry ni bila dpat tau abg aizul ni amik gambar kat area ipoh jugak... ngeee.. da tulis dlm diari da nk book abg aizul time tunang nty... tkpun time convo nty... wahh suke2...