May 27, 2011

Wedding Aidah + Fariz

salam...hye evrybody!! its me again, Abg Aizul Marcello kaww...yeah quick update, ntry kali ini berkisar mengenai wedding Aidah dan pasangan hidupnya Fariz...nak makan satey Kajang, haa jmp bro Fariz nih..hehehe

ok wedding kali nih bertempat di Bukit Rambai, Melaka...agak meriah ye wedding cik aidah kita nih..errrr, Puan Aidah...meriahnya disebabkan oleh diorg orang2 taman bertungkus lumus masak bersama2 utk menjayakan wedding Puan Aida kita nih...mmg meriah sbb ada aunty yg melatah tak hengat kat sini..

Ok takmo ckp bnyk, kita saksikan sedikit sebanyak pic2 mereka...





ok nih adalah outfit nikah...


so mcm biasa, orang melaka kalau takda salin2 baju mmg tak sah..
ekceli ada beberapa lagi baju, so juz utk preview, aku tnjuk pic2 baju sari je dulu ok!




alololo manisnya laa hai..







ok sesi outdoor mengenakan baju bewarna kuning..


ntah hape diorg bisik pon tak tau laa kan..



kaw mmpu pose titanic kat sawah padi..
non able ... ( tak mammpuu.. )



yeah tropong sattt...


ecececehhh..tak sbr laa tuh! hahaha



komain melokap kaw bang...hahaha






eh eh eh..jg2 kang jatuh kang...
haaa tak dapek den nak nolong...



jgn risau..digenggam kemas..ehehe


kita dokong ye..suami dokong isteri...


dan ini haa isteri pula dokong suami..
naek muscle kaw! isteri kuat yer! hahah



ok adik2, sila carik butang pangkah kat penjuru kanan skang!







owryte...sampai di stu sahaja ye kalian2...
to Aidah dan suami, Fariz...
tq sbb pilih Aizul.semoga berbahagia hingga bila2. korang mmg sporting abes!
..nntikan album2 anda ye!!



dan kepada pembaca2 blog aizulmarcello dot kom, 
sapa2 yang berminat dan bakal melangsungkan perkahwinan, jgn malu jgn segan, sila2 laa email saya utk mengetahui quoatation anda ye..
dan saya juga boleh nego dgn budget anda...

email : aizul_marcello@hotmail.com

till then, 

chaw!!

A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati..=)

13 comments:

Anis Syuhada Nazari said...

ni yang suka nih!
suka sangat lah!
eh suka lah..
sebab ade comolot.hahahahaha

Taq Rafael said...

sporting neyh dua2 pengawen..
nak like lebey2..
jap nk cari butang like!

Hishyamuddin said...

woooo..tak jumpa cari butan pangkah, bawah umor..hahahha

lawa2, t amik gambar aku kawen pl..10tahun lagi ya!!!

Puteri Iqa Izyan said...

haaa. sweet gile ^^_

tak sabor nak nikoh jugak. ekeke

yad'z said...

hahaa... sensoreddd.. ngee~~

Miss EJ said...

santekknye.............

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

haha~ adegan berbahaya =P

SANDRA AZWAN said...

Pic. 'baling bunga' tu nice!;-)

AfiQ said...

ok.. lambat sket kali ni.. huuuu.. cantik la pic nieeeeeehh!!! huhuuh.. mantap2..

iekasub said...

niceeeee!!

Nienyz Ayub said...

pantai puteri melaka :)

miamieza said...

abg aizul..miza nk book utk 5 taon akn dtg oke~ ^^

mizie mozoe said...

hahahahaha sensored weyh :P