May 18, 2011

Wedding Hadi + Shima

Salam...fuh fuh fuh...aku tau korang mesti nak serang aku kan kan kan? deyyyyy fahamilah jiwa blogger mu ini..sebuk dowh siapkan thesis...

btw, jutaan kemaafan diucapkan kepada pasangan Hadi dan Shima sebab terlewat update ntry kalian! kalian mmg sempoy time majlis perkahwinan! kagum sbb mula2 je korang malu, last2 time photoshoot ( even dlm hujan nih) ttp beraksi dengan hebatnya...

baeklah, tanpa membuang masa lagi ( hahahaha ayat nak ucapan pengetua SRK (C)  Tiong Jua ) kita saksikan sedikat preview pic2 mereka ya!!



ok baeklah..mcm biasa gabung sana gabung sini...



disebabkan majlis perkahwinan dibuat di Melaka, so ada laa tukar2 baju..
ini br sebahagian yer..banyak lagi yg menanti! hehehe



ikatan janji termetrai sudah...=)



eccececehh..tak sbr laa tuh..huhu



=)


 barisan pengapit yang arif lg bijaksana..=)


 baeklah..sesi outdoor yg ditunggu2...
ekceli time nih cuaca tak brapa nak mengizinkan..natijahnya, hujan agak lebat ye..tapi demi kerjaya, tetap diteruskan! hoyeeh! haha


haa nih dpn rumah pengantin je pon...=)



 ok scene yg palingggg aku suka!!! huhu




 owrytreee....tamat sudahhhh!! huhuhu
meh cium sket meh! uahauhau!



skali lagi..to shima n hadi, aizul mntak maaf yer sbb lmbt sket update..
tak sbr nak tunjuk album kat korang..tgguuuu...n tq sooo much sbb hire saya sebagai gambargrapher anda!!!



dan kepada sesiapa yang nak menunaikan rumah tangga tuh, buat persiapan awal ye..jgn lagi dua tiga bulan nak kawen, baru laa terkinja2 nak cari photographer...slalunya photographer dah fully booked masa peak season! ok?

dan barang siapa berminat..wah barangsiapa nih..barangsiapa2 laa yang berminat untuk menghire saya sebagai gambargrapher anda, jgn malu2, jgn segan, boleh pegang2 owh bertambah sayaangg..biar meorr hasssaaaannn..hahaha..eh eh eh malalut..sapa yg berminat, jgn malu2 contact aku tru email then tggalkan phone no anda ye..saya akan call sepantas mungkin! hoyeeehhh!!!

ok ini saya tggalkan email saya jika ada sebarang pertanyaan..
aizul_marcello@hotmail.com



till then, 

chaw!!

A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati..=)

7 comments:

sang tUah said...

nice album.....

zaty luvlianncezzz said...

nice pixxaaa..

kalo kawen t tingin la jugak nk hire abg aizul nie..

tapi lmbt lagi tue.huahua

AfiQ said...

pic mantappp!!!! huhuh.. nince la green tu.. abg aizul, update la laju2 lagii.. =)

Taq Rafael said...

abg aizul..nak tiooomm!!!

eh silap...naaakkk saaaiinnn!!

sudirman said...

tatap mcm biasa

Amir Rayyan said...

tahniah...

azly&iejah said...

nice..nice...nice..sgat2. . .nt aku kwin nak amik abg lah..hehehe