Aug 4, 2011

Aizul Marcello Sebenar....

hye guys...bertemu kita kembali selang sehari~ haishh mood ramdhan ye..rajin plak nk update setiap hari...huhu

ok saja je laa nak buat pengakuan kat hangpa semua...hmmm...

ok aku mmg bangsa yang malas nak layan sgt faker2 yang bersifat agak fucker nih yer...sbb aku tau, lagi aku melayan, lagi menjadi2 perangai diorg...bukan aku sorang je, adik bradik aku CPM Honey Nurhaliza dan Irine Nadia Marcello pon turut menerima nasib yang sama...nak buat mcm mana, kene terima hakikat, yg lagi ramai org kenal kita, lagi ramai yang nak jd mcm kita...hmmm..~

yeah...macam yg aku penah ckp...pd awalnya aku tak kesah ko nak buat fake acc ke apa.lantak ko laa.tp lama kelamaan, bila kami diam, makin menjadi2...baru2 nih, akak aku CPM Honey Nurhaliza dah kene...siap ada org menyamar jd dia, and mintak duet kat client2 akak aku..masyaallah...teruk sungguh prangai dia..alhmdulilah laporan polis dah dibuat dan tindakan selanjutnya telah diambil...dan Irine baru2 nih pon turut menerima nasib yg sama..bila ada pihak yang tidak bertanggungjawab di Utara tanah air, telah menggunakan gambar irine untuk tujuan komersial tanpa pengetahuan daripada Irine sendiri..diorg nih tak rasa malu ke ek?? kami bertiga adik beradik tidak menafikan yg kami menggunakan fb, twitter dan blog sebagai batu loncatan untuk perniagaan masing2...jd kenapa harus kacau periuk nasik kami???

jadi...ingin saya tegaskan...Aizul Marcello (Real) adalah facebook rasmi saya dan saya sendiri yang menguruskannya...kalau anda nampak fb lain selain daripada yang ini..sila berhati2 yer..dan tolong saya untuk sama2 membanteras org itu dengan report as a fake profile..jasa kalian amatlah saya kenang...

haa pic di atas adalah yg asli ye...
nak letak Aizul Marcello (Sebenar), mcm desa sgt plak bunyiknya...
so kita beri nafas urban sket..
jadi...
Aizul Marcello (Real)..


owh baidewey, ramai yg msg saya mengatakan yang saya nih kemut yer untuk mengapprove diorg di fb...
hahaha kemut~ tak dpt saya bayangkan kemutan azimat itu..
bukan mcm tuh...fb rasmi saya tuh dah hampir penuh friendlistnya..
saya hanya approve org yg betul2 mahu berkawan..
kalau setakat memenuhkan kuota je, buat apa kan?
Fanpage?
saya bukan artis...talk to my hand..
mungkin satu ari nnt la..tp bukan sekarang ye...



jadi ingat!!

pastikan yang Real baru add!
hahaha ....
da mcm iklan jus tok guru dah~





ok ini laman sooooSial saya yang satu lagi...
Twitter..
saya suggestkan anda follow je saya kat sini..
sbb kat sini lagi best..takda limit2..
barang siapa yang tiada twitter, haa cpt2 buat..dan follow saya
twitter nih kirenye mcm mini diary saya la..
sampaikan apa yg saya monolog dlm hati saya pon saya terus alirkan kepada twitter...
al-maklumlah...takkan nak tulis yg bukan2 kat fb..
fb aku dah laa ada mama aku..nih dgr kata ayah aku pon nak buat fb..camne??
gile ko, kot2 dia baca yg pasal onani2 segala tuh..
mana aku nak campak muka kan? hahaha
pendek kata...kat twitter nih saya ckp lepas la..
lebih menjadi diri sendri..dan lebih telus...tpi tak LOBOS..ahhahaha tuh yang penting~ agagaga
ahhahaha sekali bc biodata kat twitter tuh nak tergelak pon ada...
kau mampu ke jadi anak ikan Kak Ramlah Ram?
haa tak mmpu kan??
tuh memain je..jgn wisau ye...
takkan laa nak jd anak ikan kak ramlah ram..
kalau jadi...dah lama saya pakai baju hati yg ada LED lip lap lip lap tuh~ agagaga
jadi apa tggu lagi! 
add saya di twitter : Aizul_Marcello




Last but not least....

haaa kesayangan babah nih...ipan..
sedey je semalam tgk dia..
al-maklumlah CPM baru je deliver baby boy yang ketiga...haa lupa nak bgtau...eh aku bgtau laa nih..
so sampai2 je baby kat rumah..semua org kerumun baby..yer laa jakun kan tgk insan baru lahir ke dunia...
skali tuh, tgk ipan da mcm moncong je...nyorok bawah tgga...
pastuh gigih laa g pujuk dia..
ayat dia yg paling tak bleh blah and wat aku sadis adalah ;
"babah, semua org dah tak syg ipan eh? napa sume org kiss baby, napa tak kiss ipan lagi?"
adoyy, terus sebak aku dgr nada dia yg sebak tuh..
alololo..anak babah sorang nih sensetip ye..
takpe syg...bia sume org tak syg ipan, babah ttp syg ipan..
babah ttp teman ipan men beskal...
babah tetap wat shushu ipan sedap2 pekat2...
babah tetap bg ipan cium tiak babah...(ipan suka cium ketiak haku okey..jgn jeles!)
bbh tetap tepuk2kan bontot ipan time nak tdo..
babah tetap nyanyi lagi Insyaallah-maher zain bila ipan nak tdo...
babah ttp cebok kan ipan pas beyak..
bbh tetap mandi kan ipan lama2..
bbh ttp bg ipan pakai perfume babah pas mandi..
eh pendek kata, kasih syg bbh tak luntur la~ hehe
bbh bg ipan segalanya...

babah syg ipan taw!
muah30x...
*babah! lap balik air liur babah nih!...
hahaha..ipan2....

S.E.N.Y.U.M.....=)
best taw ada anak buah...
bila plak laa nak ada anak sndri...

owh smlm mama tanya, bila nak kenalkan gf  pada dia...
*gulp..telan air liur laju2...


till then, 

chaw!!

A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati..=)




32 comments:

Taq Rafael said...

ramlah ram punya hanak hekan..fulaamakkk!!!!

ekceli aku mati2 ingat ko ni pengkid...x sangka ko lesbian..
ada beza erk??!!

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..ramai kot yang dah kena fake profile..aku xpaham macam mana dorg ni punya fikiran..xsegan agaknya..

mr.syazwan said...

jd femese ssh x jd femes pun ssh kan?

hahahhaa

ipan suka main janggut bbh tu x??

haha

lol

AfiQ said...

fake profile ni saje je kan??! lempang je diorang laju2.. tapi serious kesian kat ipan.. hehehehe... comel jek die.. kim salam kat die.. =)

nabilaliyana said...

shomel lah babah nie. KE? HAHA

Rafiqa Rizqin said...
This comment has been removed by the author.
azly♥iejah said...

hye babah...salam knal ye..haku da aDD babah dlm fb..tp tak bleh da..huhuhu..
kimsaLam kat ipan ye..n kimsaLam kat babah jugak.. :D

zaty luvlianncezzz said...

byk betol fake accountnye. btw siapalah gadis bertuah tue?? :D

yad'z said...

hahaha.. babah dah boleh kawennn lah babahhh !! hahahaa

Azad Dino Khalid said...

tu laaaa..... dah terlampau fofular niiii

awek_utara said...

as salam...

nk hilight sikit psl gmbo irine jd model komersial pihak xbrtggungjwb kt utara tu u all dh siasat ke belum? sbbnye yg call bgtawu abg ipar ko aritu adalah saye..hihi..tp mmg real la muke irine..tetibe me n adik trkejut..tgk..erh.tu bukn irine ke ayid (nama adik saye)..kebetulan b4 that de cntact abg awk tu utk beli vco..so dh ade no hp dorg..terus call dia n tanye, irine mmg de jd model ke utk produk kesihatan? siap ade banner lagi..abg ipo awk ckp xde..yg saya nmpk tu kt pasar hari..jual pad herba..huuu..skrg xtawu la ada lagi ke dorg tuh..dh lama xpegi pasar hari..

Muhammad Alif Bin Bohari said...

wahhhh....bestnye ipan dapt babah begini baik ye...
sampaikan salam dekat semua ye abg aizul...^-^

AfiekJibril said...

haha...the Real Aizul Marcello...

maryam_azis said...

sadis sungguh kisah ini...
wawawawawawawawawa~~~

Ms. Siti said...

org2 macm tu memg xmalu sbnrnya..
babah sweet btol :)

izfanora said...

org tak ada kerja suka wat camtue.. masa tue berlebih sgt smpai sibuk nk jd org lain..

btw, budak kecik mmg senditif bila terasa xdiberi perhatian.. :)

Naim Husni said...

bro, what i like almost about your blog?

THE SONG!

u always pick the good song thou. slalu ke kenalkan i ngan lagu baru yang best!

thanks ya!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

Alahai cian ipan......

biasa la kalo dh ada baby baru...yg tu yg akan jd perhatian sebab dia kan baby kui3...

miss Tira said...

baru jejak sini...hurmmmm :)

Oppie Photocrazxie said...

O.P nak add sangat-sangat abg aizul kat fb , tapi dia kuar ini -__-"

"Sorry, this user already has too many friend requests."

hadoiii , mlepasss T_T
kat twitt dah follow :)

$H said...

asal la bengong sangat dorg neh kan..xde kje laen da agaknye..

lg 1 itu ipan sgt comel...

ishiko said...

dah ada faker pulakk...

hmm.. da ada ank sndri, jgn lupa ipan nnti.. huhuhu

Hishyamuddin said...

macam kenal je profile yg ats skali lam friend kau.hehehe...


kim salam kat ipan yaaaa...

Amezy Syafie said...

gila gempak blog ni . HELLO GUYS!!, FOLLOW ME UP !!
http://themijots.blogspot.com/

HanNis SaNia said...

hye already follow n visit u here :)

sang tUah said...

mmm..siannya...

FeeRan Troublemaker a.k.a Syafiran said...

hati2 bro.. haha... slamat berpuasa..

Naim Husni said...

owh, aku kena tipu lah arituh? sape ntah ngaku aizul marcello! semua orang kat dunia ni kot???!!! :)P

Whitey Mommy said...

la... KMM ke..:D
hehehe saya pun KMM dik... :)

hazirah naim said...

We have the same thought!!est tau ader anak buah ni..bila lah nak ader anak sendiri..insyallah soooon.. yang terbaik tuk yang terbaik

Dilakochan said...

Alalaah... siannye ipan.
Nasib ler ade babah yg memahami...

CikNur said...

i add u fwen..
nape xaccept?
nk gk tgk foto2 yg u snap....