Aug 11, 2011

Berzina di bulan Ramadhan???


sekadar gambar hiasan....



hye guys...bertemu kembali...amboihhhhh laju je click kan bila topik2 cenggini..nampak no gatai kome nih kan??? hahahahah...hahahaha...adoyyy gelak dulu..

hehehe...

haa mcm mana ramadhan korang?? ada ok??? selagi kita masih mampu berpuasa, berpuasa laa ye..tunaikan kewajipan tuh..jgn puasa ko buat, solat ko tak buat, haa parah dah tuh..haa kan dah Imam Muda Aizul Marcello membebel tak tentu pasal!!


ok juz ntry ringkas je kali nih...nak update pasal berzina di bulan ramadhan..haa korang tgk laa gambar2 di bawah nih...sakit mata aku melihatnya!


















haa itu laa dia yer ragam anak2 aku bila dah menginjak usia akil baligh..masing2 nak mencuba sesuatu yg baru..yang atas tu adalah Acong ye kucing kesayangan si Irine Nadia Marcello, yang bawah tuh plak kucing aku Neil Abraham..penderaan sexual tak bertempat namanya sbb dua2 jantan..ok sekali lagi..dua2 jantan..tak ke sakit mata memandang nya di bulan puasa nih??


ekceli kalau korang ada peel kucing tak senonoh mcm nih, lebih2 lagi di bulan Ramadhan, usah gusar ye...sebabnya...ok kucing yg baru nak menginjak usia akil baligh, dia akan keluarkan satu bau di mana bau nih akan attract kucing jantan yang lain...so kirenya diorg nih ada konflik identiti sekejap..tp jgn wisau, esok lusa bila da besar, normal balik laa tuh..jgn ko hamun plak kucing2 ko..just seperate kan buat sementara waktu...


ok, yang acong kucing dak Irine tu ekceli anak kepada kucing parsi aku yg sebelum nih...dah kene curik...so far dah 5 ekor ye kucing parsi dah kene curik..ko rasa patut ke aku santau org yg curik tuh?? huhuh..acong berbulu pendek sbb bapak dia hanyalah kucing jalanan yg tak tau hala tuju hidup...tuh laa aku suro carik pasangan yg lawo2 taknak..kan kemain mancung lagi muka ko..rasain lo..tp walaupun mcm tuh, tetap ye aku bg makan royal canin, sama jugak mcm kucing2 aku yang lain...


ok itu je ntry berzina di bulan ramadhan...hahaha ckp pasal zina2 nih, laju je memasing kan? puasa wey!

haa untuk hukum berzina di bulan ramadhan, kalian boleh click ini untuk keterangan lebey lanjut...CLICK!




till then, 

chaw!!

A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati..=)

16 comments:

Azad Dino Khalid said...

Hahahahaha.....

trus rasa cam nak g wat teh o....

sang tUah said...

iskh3....asal boleh jer cuople ni kan.kuikuikui....

sofeafaudzi.photography said...

kucing yang mengalami krisis identiti nih. hahaha... apelah. hahahah

Rtp Farra Arisha said...

isk arisha takut kucing. both cats nampak cuteeeeeeeeeeeeeee!! hehe.

farah hanim said...

hehheee :P
kcg pon bole
hahaha
klaka tul

nurayunni said...

nakal btl kucing nie..hikhik

zaty luvlianncezzz said...

kucing tue nmpk cm xde perasaan je. hehe

yg pic snail tue geli ai

S a l a m r a m a d h a n~
Jum hayati di sini (^o^)
jangan terseksa kerana CINTA

Hishyamuddin said...

tnggungjwab kau la wei mandikan wajib kucing tu..hahaha

Aifa Afiqah Sulaiman said...

ini di panggil gender identity disorder! GAY! ahha!

Mohd Khairi Khadzir said...

haha yg pnting mereka puas! HAHHA., selamat berpuasa aizull (^___^)

Apel D. Doragon said...

setimmmss

Muhammad Alif Bin Bohari said...

hahaha..berkelakuan comel di bulan puasa yee~..hahahaha

Umie Artoqiemie said...

SENGALLLL...

About Me said...

ni bala ni..! bala..!

Isteri Encek Bard said...

AAAAAAAAAAAAA TIDAK GAYYYYYYYY

Dunia Landax said...

ishish.apa nak jadi lah depa ni..x senonoh T_T
hahha..