Aug 1, 2011

Darkbatman pon boleeehhh~




salam satu ramdhan~! Ramdhan ye bukan Ramadhan..haha..

ok ..urrrghhhhhh ngantuk sat...smp di saat ini still aku akan menyalahkan setin tongkat ali yang aku minum semalam...sebabkan dia, seharian aku takleh tdo ... no wonder laa bapak2 yg minum tongkat ali takleh tdo malam kan..haa diorg takpe laa..ada pasangan? aku? takkan ngan bantal kepam yg dilubangkan di tengah2 pulak kot..tak patot2...haa ingt ye nih bulan pose..toksah nak siang2 romantik2..dah buka nnt br bleh..ok zassss..kita sambung cerita...

ok ceritanya begini..korang tawu kan aku nih cat lover? tawu enggak? tak tawu baek ko jd enggang je la!..hahaha..tetiba rasa lawak time puasa mcm ..atooyyaaaiiinya puunn...ok...anggap je laa tawu yep...ok ok...since aku tawu yang blogger ketak2 Zuhry Darkbatman ada membela...bukan membela saka ye adik2..membela kucing2 parsi yg aummmm comey gle~..lantas terus aku mengontact dgn beliaww...lama dah..ktorg siap nak wat exchange student ye..kira ala2 mcm pelajar malaysia diberi peluang untuk belajar di Korea sebagai contoh laa kan...dan kemudian pelajar Korea pula dtg ke Malaysia..haa contohnya begituh la..mungkin agak complex bg anda..tp jgn risau..buat2 je paham...

tapi...plannya, aku nak exchange anak Xaara Rosmah aku pada Darkbatman, tp anak2 xaara umur tak pnjang plak...terus senyap je ngan dak aie nih..then, baru2 nih, dia dok post yang kucing dia Juliet tuh dah selamat melahirkan baby2 yang comel ... terus terkesima ye aku..terus tak senang duduk..then aku msg dia lagi kot2 dia ada stock kucing2 yg bleh di buat baka dgn kucing2 yang aku ada di rumah tuh..alhmdulilah dia kata ada...ckp mintak stock mcm mintak stock gula di kedai runcit je kan? hahaha

terus set time..and lepas anta Irine kat kolej dia, zass aku ke rumah dia..somewhere in damansara...ekceli tak le teman tau mana ghumahnya..berbekalkan semangat yang kental dan proton waja..tadaaaa alih2 aku dah ada dpn pintu umah dia dah..haaa ko ada? ngee3x.

so ini laa sedikit sebanyak yang ada gmbr dgn kucing yg bakal aku adopt...ekceli mmg nak amik kucing dia nih..tapi disebabkan rumah aku dah ada 4ekor kucing jantan dan hanya 1 ekor je betina..teruskan batalkan niat, then soon will adopt yg female punya plak..ko mampu ke demand2 nak kucing jantan lah, betina lah? ado??

ok ini dia si comel..gebu gebas!
sedap gle peluk dia okeeeyy!!
fully black! mmg cun gle!



tgk...si comel nih dah nak kiss2 aku dah...



haa si comel mommy takleh nak kiss2 sgt..nanti marah abg ketak2..
lalalala...
itu dia..si Nisa Kay pon turut ada ya memeriahkan suasana...



tadaaa...haa da mula laa nak wat photoshoot plak kan...
nakal tawww tangan Nisa Kay...
nasib baek, kamera laju sket snap..hahahahah



boleh pndang2...jgn pegang2..duduk regang2..lalalala


 ekceli hajat di hati nak le buat photoshoot bersama abang ketak2 Zuhry Darkbatman tuh dgn mambang dia nih.....
tapi apakan daya..aku lak dtg tak kene time..dia g terawikh time tuh..
takpe2 next time insyallah akan ada lagi sesi mini photoshoot yer bersama saya..hehe


so selepas dibincang2 bersama dengan beliau...hajat di hati untuk mengadopt kucing jantan fully black dia nih terpaksa di batalkan, atas sebab, aku takmo laa jadikan kucing2 aku tuh pusat komuniti kucing2 homoseksual setempat plak kan..
LANTAS....
sekali lagi..LANTAS....

aku dah request utk adopt the other one..tp version female plak..hahaah..jgn jelessss~
zasss...
nanti dpt anak, kita cutting dua ye..erk! maksud aku..kita bahagi dua la..bukan kerat dua..sian plak anak kucing tuh nnt..nyiahahah


haaa nih laa anak2 yg dmaksudkan ketika time kecil..
skang da besar...lagi gebu...
nnt tggu babah ye..babah bawak balik melaka pulak..hehehe

dan sebagai habuan...

jojol enstein mustaqim akan dipilih untuk program pertukaran pelajar musim ini...
clap2..hahahaha


hampir 2 jam setengah kami berbual di teratak abg blogger hebat kita nih...sungguh tak terasa masa berputar begitu pantas..
banyak yang dibualkan...
terutamanya industri blogger tanah air...nyiahahaha..ayat takbleh blah nih..ngee3x

smpt jugak laa merasa nasi goreng special dia..
sedap2..ikutkan hati nak tambah..tp apakan daya..malu...meoowww...

kepada aie, nisa kay , kak N ngan sorang lagi adik dia tuh..tq so much ya..atas layanan yg baek..
korang peramah laa gile..smp aku tak smpt nak telan air liur berborak2 ngan korang..ahha



ok setakat itu sahaja ntry kali ini...

kepada semua Muslimin dan Muslimat...selamat berpuasa ye..penuhkan laa bulan Ramdhan kita nih dengan aktiviti2 yang boleh mendatangkan pahala kepada kita..
*Imam Muda Aizul Marcello..

mmpuuuuu?? hahahaha

rajin2 laa melawat blog abg ketak2 Zuhry Darkbatman ye...menanah tgk dia lama2..*guraw je bro..haha

p/s : pemenang2 ntry BALI telah disenarai pendekkan...tggu ye hadiah kalian..
maaf laa..nak g post office nih aku agak liat sket..sbr2...




till then, 

chaw!!

A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati..=)

34 comments:

~bOdaRk kaMpOng bHa neyH~ said...

chumil kucing2 tuh.geram sgt tinguk...adehhhh....huhaaayyyy

Taq Rafael said...

cayalahh student exchange korg!!

tuan kucen pon dh mcm kucen muka

*kantoi x gi terawih!hakhakhakk

AfiQ said...

tak sangka abg ketak2 minat kucing.. ^_^ comel la kucung2 tu.. tp bab bantal tu memang tak ley bla! hahahah

Hishyamuddin said...

comel nak mampus anak kucing dia tu..
sabor2..ahaha..kim slm kat nisa kay ok.ahaha..tiba2...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wahhh wahhh wahhh..bile blogger hebat bertemu!!!! yiihaaa....sonok~~

[k]o{q}i[n] said...

sistem barter yg menarik...huhuhuh

AfiekJibril said...

oh kes mcm student exchange lah ni..bapak best...aku dulu ada kucing mcm ni..tp mati terjun bangunan.. :(

Alexandriana Alia said...

comel sesangat kucen nyer

kak nisa kay tu mambang darkbatman eh???

ops bergosip pule, selamat berpuasa!

enche Shalleh daughter's :) said...

fuyoooooooooo, kucing itu. sangat gebu :D , ohw, cik nisa jugak join ? jelesss :)

nurayunni said...

comellllllllllllllllll....

Mohd Khairi Khadzir said...

perrghhh kecik2 lg dh cute! beso lg cute kan..haha suke kaler kucing darkbrown tu... mcm kaler anak patung..haha

Alisya Ahmad said...

Kucing awk sgt comel..geram kot sy tgk..eee meow..

GaDis BuTtErFLy said...

comelnyer cik nisa kay.. hihi, cute.. kucing pon kawaaiiiii :)

Dilakochan said...

Makin berkembang ah zuriat para blogger kita di masa depan.. HAHA..

bella luna said...

geram gila tengok anak kucing kaler hitam tuh... sumpah comelllllll

Darkbatman said...

hahahaa.. entri ko mmg best. ko nye point mmg open. bgs ar bro. mmg uniq. btol ape adik aku ckp ko blh pegi jauh lg..

nex trip, nt dtg lg.. buke pose same2 ker? bwk irine sekali.ramai sikit. bwk org kg pun xpe.. kehkehkeh

Miss A said...

alololo tomeyyyy!!!

suke gile dgn kucing hitam,blackyyy <3

kt rumah saye pun ade kucing style cm gitu,warne earth.yg peliknye,mama and papa kucing tu warne putih,mne lah dtg warne earth tuh?? -.-

ijatty said...

The kittens! Sgt3 shumeyl! Geram gile rasa nk gomol2 je.. :D

Ms. Siti said...

comeynye kucing tu..jeles3..

zamira said...

wow!!menggode la kucing2 nie...aummm!hahaha

Pencacai Alim said...

kucing aku kna humban dlm api oleh budak jahat..

Alia Syaza :) said...

wahhhhh, comelnya kucing2 ni!!!!!!!!!!!!!!!! nak sekor!

Alia Syaza :) said...

wahhhhh, comelnya kucing2 ni!!!!!!!!!!!!!!!! nak sekor!

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

hhaha..student exchange tu paling best..

TeAqArH said...

alahai kucing si aie ni..comel2 belake...

laskar pelangi said...

comel gilesss si hitam:)

aTy _faRed~ said...

siyes comel giler kucing..!!! comel sangat2..!!! geram..!!!grrrrr...;p

jiha rai kinah ija said...

kiut abes, kittens blackie tu ;)

liya alia said...

jarang la jumpa orang laki gila kucing cmnihh.. heee

sab said...

ouch! my boyfie! ensem! ekekeke ;p

Naim Husni said...

post ni buat aku nak bela kucing lak kat uma sewa. terima kaseh sangat! demmmmm~~~

hamzah ian said...

bak sini kucing ko

dayu_myself said...

comel gila...rasa macam nak curi je..erk...

fatin najwa said...

homaii, comelnya kucing tuh. rumah kita dah ada 13 ekor kucing. bukan persian pure sebab dah bercampur macam-macam dah. best kan ada kucing ? :)