Aug 28, 2011

Wedding Azwar+Ain...


salam....hye guys...wat gapo dio tuh??? hehehe sedikit ntry ringkas mengenai wedding sebelum puasa hari tuh...sory lambat sket update sbb aku tunggu semua album siap br nak update...

so wedding kali nih adalah wedding pasangan bahagia Azwar dan Ain..Majlis sebelah perempuan berlangsung di Sepang, Negeri Sembilan, manakala majlis sebelah lelakinya pula adalah di di setiawangsa Kuala Lumpur...

so pasangan ain dan azwar mengambil full wedding package beserta dengan video sekali....di temani junior gambargrapher aku, Apel dan videographer aku, Aloy, kami melakukan tugas dengan happynya...alhmdulilah segalanya berjalan dengan lancar.....

so korang layan pic2 di bawah dulu ye...




































ok so far, aku sendiri sgt berpuas hati dengan gambar2 yang diambil...alhmdulilah tiada kesulitan semasa sesi photoshooting diadakan~


family kedua2 pengantin, masyaallah sporting abes..jutaan terima kasih saya selaku founder Aizul Marcello Photography...korang mmg best!!!



so album pon semua da siap...korang tgk laa sendri...










Anda dah lihat sendiri bukan hasil tangan saya? jadi apa tunggu lagi, cpt2 laa membooking saya selaku gambargrapher rasmi anda...Insyaallah, saya akan abadikan gambar2 anda di hari istimewa anda dan anda akan kenang hingga akhir hayat anda dengan pakej2 yang berpatutan...

mcm yang slalu saya war2kan, majlis perkahwinan dan majlis bahagia kita bukannya slalu..unless anda mmg plan nak kawen setiap kali tahun lompat kan?? hahaha..jd dengan nilai pakej yang saya tawarkan dan hasil kerja tangan seperti yang di atas, saya jamin, album ini akan menjadi kenangan yang tak boleh anda lupakan seluruh hayat anda!

Seriously, aku tak nafikan banyak photographer2 baru yg wujud lately dengan pakej masing2...masing2 ada kehebatan masing2...dan saya sendiri tak malu untuk mengketengahkan hasil karya saya untuk anda...

apa yg anda nak lagi?

frame saiz 16inchi X 24inchi dengan kemasan frame yang bermutu tinggi..anda boleh bygkan besar tak besar frame tuh...
story album 20 pages dengan kemasan 'leather' sebagai cover...
exclusive dvd casing
story album bag
mini story album
dan setiap gmbr yang dimuatkan di dalam album anda adalah well edited..so anda tak perlu gusar jika kulit muka anda tak brapa nak licin..sbb mr muscle akan lakukan segalanya! keh3x



so mcm yang aku ckp, ain dan azwar mengambil pakej videography dr kami, dan aloy sebagai videographer telah melakukan job nya dgn baek skali!

jadi apa tunggu lagi?? abadikan kenangan anda di dalam bentuk album bermutu tinggi dan video yang pasti membuatkan anda tersenyum mengingatinya kembali! 

jgn lengah2 lagi, rajin2 kan jari jemari anda untuk bertanyakan mengenai pakej2 yang saya tawarkan...
mcm yang saya katakan sebelum2 ini, anda tak perlu malu atau segan2 terkepit untuk bertanyakan mengenai pakej2 yang saya tawarkan, sbb saya sndri akan melayan kerenah anda sebagai bakal pengantin saya!
dan pakej2 yang saya tawarkan juga boleh dirunding! itu sahaja...

ckp bnyk pon tak guna, kalau anda sndri tak rajinkan tangan anda untuk beramas mesra dengan saya sebagai gambargrapher anda..

tak pndai senyum takpe...tak pandai bergaya takpe..tak pndai posing takpe, malah kalau anda tak pndai kissing dengan pasangan anda masa sesi outdoor tuh nnt pon takpe..

SEBAB...

haaa...
GAMBARGRAPHER dari Aizul Marcello Photography semuanya berpengalaman ye...

gitchiiewww...
kah3x...


nah layan kedua2 video pasangan ini!





sudah puas layan????

jadi..

apa yg perlu anda lakukan???

email?
aizul_marcello@hotmail.com

kot malas lagi?
terus call untuk pertanyaan dan booking anda!
+6019.6476.200

eh tak kira wedding ke, sunat ke, atok kawen ke, or even nenek anda potong jambul skalipon.
semuanya boleh!
abadikan semuanya bersama...

Aizul Marcello Photography!


till then, 

chaw!!

A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati..=)





7 comments:

Taq Rafael said...

editing kali ni mcm lain skit dari sblm ni..
dah makin mega cun nampaknya
cheq sokaa~~~!!!...
kalo camni punya hasil
bukan stakat majlis kawen
majlis cerai berai pon cheq panggil dtg amik gambak

Majulah gambargrapher utk negara!!

ishiko said...

terbaek lah

eyFa fAFa said...

dah boleh booking ni hahaha

Kuronofu91 said...

Guna DSLR apa ????

ieqa said...

Nice! Superb!

Nasib baik lambat lagi nak kawen ni, tunggu 4 5 tahun dulu laa baru bole booking. hehe

Hishyamuddin said...

djmiim puas hti ni..nk booking. tpi xde calon ag ni..hee

iszura said...

aizul.nk correction sket arr..sepang kt selangor..bukan n9 arr..hehe..patotla kt album fai pun lotak camtu gak..takpe2..btw,cantiks gamba ;)