Sep 7, 2011

Beach Photoshoot!

heyyyaa guys! wat gapo dio je tuh? sehat x? masih dlm mood raya tak? err...aku pon tak tau napa aku tanya soalan tu untuk introduction..arghhh forget it! keh2x

juz quick update ... arituh masa ktorg adik bradik lepaking together, haa masing2 mula laa citer nak gebang itu ini kan..last2 ckp nak photoshoot itu ini la..since aku leh amik gmbr, kak CPM Honey Nurhaliza leh makeup, Aloy leh wat video dan irine leh jd model, so dtg idea gle nak shoot both photographer and model dlm air..owh tukang pegang speed lite pon iaitu aloy...

so terhasil laa karya seperti ini...tapi sadly to say, ekceli aku nak main dgn cahaya sunset, tp sunset macam terkemut2 nak tunjukkan muka kan..so pasrah je la..









Gambargrapher : Aizul Marcello ( motef tanya lagi? haha )
Lighting : Aloy






so kali ni irine request kat Kak Cpm dia nak makeup yang paling ringan skali...
takmo heavy2...
but yet, kebabooomm kata irine...
*main order je irine kan..nasib dpt sibling yang sporting..huhuhu

so if u guys interested untuk makeup, leh direct contact kak Cpm Honey Nurhaliza kat bawah nih...
honey_nurhaliza@yahoo.com



and if u guys rasa mcm nak photoshoot saja2, photoshoot geli geleman, saja nak feeling model ke, semua boleh! aku leh layan karenah korang..ckp je semua, semua aku leh abadikan kenangan...
either korang nak buat dengan album skali pon boleh, atau photoshoot then edit kan gambar tuh skali..
pommmmm boleeeyyy~ 

so apa lagi...
jgn malu jgn segan..jgn terkepit2..jgn lewat2..huhuhu

email me at :
aizul_marcello@hotmail.com

or kalau nak senang, terus call :
+6019.6476.200


till then, 

chaw!!

A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati..=)



17 comments:

achik ezam said...

besar dh irene ni.....abang dia nampak mcm adik pula....

eh salah komen...



hasilnya superb!!!!!!!terbaek kaw mmg da bomb c4 kak ros!!!!!!

thanks for sharing it 1st via wasap eh!

memuahhh ijoy :))

Semundra said...

sesunggh nyer model itu sgt cantik..dan haisl kerja anda sangt100x superbbbb thumb up!!

Taq Rafael said...

ini bleh jadi duta cuti-cuti melaka nih...kompom laris tahun melawat melaka letak poster camni haa =P

Rtp Farra Arisha said...

seriously sis irine sgt cantik!!!
bak kat indonesian, bisa jadi duta pariwisata!! ;) thumbs up juga untuk photoG nya..:)

I K A :) said...

nice one :) suma gambar cntik .
make up pun perh !
nt , boleh la sy booking pakcik aizul ni eh utk tangkap gambar :P

Muhammad Alif Bin Bohari said...

great job bro...
^_^

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

pakej lengkap adik beradik! :)

btw, the pictures are so niceeeeeee :)

Syariniey Amran said...

YA ampunnnn
sooo cantekkk!!!!!
like banyak!!

Aryna said...

Perg muhbeles pehbeles ! gmbr terbaikkk ! nice ! wah semngat pulak hakuuu -___-

Azariah Kamis said...

msti airine sejukkan..HAHA...abg dia paksa masuk air...


exceli...pic sgt2 cantik...HEBAT..

hidayahjamal said...

adik lawa, abg pon ensem job :)

Nienyz Ayub said...

model cantik , make up superb , place nice on , picture awesome !

nice laa aizull :)

syiqah shahar said...

setuju kata gadis merah jambu.. pakej adk bradik yg lengkap.. huhu

myravea said...

irine tomeyyy..hasil pic sgt smart!

Awesome! :)

fitri asikin said...

loving it!!! terbaekkk ah marcello sibling! :)

nurshafiqa_ yusoff said...

chantek sangat sangat irine ni kn...@_@

pic yg sangat chantek, congrate !

aDaNi isMaiL said...

nice job,mcm best je sibling korg kan.nice.