Sep 9, 2011

shootself?

salam hye guys!!! ada sehat ka?? ok saje je nak update pic photoshoot tuan empunya gmbr...b4 dis asyik upload gmbr model je...so nahek muhak sudah~ so untuk memuhakkan ( kata akar is muak ) lagi anda, aku nak update pic2 photoshoot aku lak...so kira shootself...err ada ke term tuh??

enjoy~ ( enjoy ke masalahnya kan? haha )





"We must become the change we want to see" ( Mahatma Gandhi )



ok penat berangan~ keh3x..


ok so mcm biasa, if u guys interested untuk photoshoot geli geleman sesaja sesuka riang ria di aidilfitri, boleh terus proceed untuk tanya pakej2 yang ada ye...

mcm biasa, toksah malu...kalau anda malu, saya boleh hilangkan malu anda tuh ha..keh3x..
saya gila2 orangnya, so saya akan layan pelbagai kerenah anda yg mcm2 tu~ kekeke...


email untuk pertanyaan : aizul_marcello@hotmail.com

atau kalau nak cepat lagi, bawak2 laa calling2 da malling ya...
019.6476.200


till then, 

chaw!!

A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati..=)

19 comments:

Taq Rafael said...

konpius!!

ini back to school ker back to tadika??

tlg jgn buat chomel bleh??hahahha

Apel D. Doragon said...

cess salah faham dikesani pabila scroll ke bawah... kai slua pendek upenye

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

matik2 ingt kan pakai suar panjang...rerupenye SHORT....

tapi best picture!!!!

Mohd Khairi Khadzir said...

ala knape pakai short!!! pakai la sluar pnjg kn lg machooo..... hohoho

Maria Wakeashima said...

mcam dak skula tadika pakai short,ayoyo.
...

kema said...

hehe..ok ler tu.. tp ni nk ty bab lain ni...ari tu ader wt entry gy kn..so akak minat lak kaler uma awak tu..leh tak bg akak kod n cat aper????

NadyaBubble said...

HAHA, tengok atas dah handsome dah. skali tengok bwh, pkay seluar pendek je rupenye :p

cik violet said...

ceh atas da handsome kemeja bertai bagai..tang bawah SHORT plak..haha..

pakej wedding bapa? ;)

fitri asikin said...

pic ke 3 ngan 4 dah macam irine :P

ღ p!nk veLvet ღ said...

atas dah smart ... dah nsem ... bile tgk sua pendek, trus kompius ngn stament SMART 2, hehe~~

Umie Artoqiemie said...

wewitt retis yaww

Qaseh dalia adelia said...

terkujat suar pendek ngeeee muka first nampak jambu ... mcm sis irene hehek ..

Hishyamuddin said...

ceh, seluar pendek rupenyer..nasib la xboxer..hahaha

amy syahirah said...

sy nak photoshoot blehh ?? hihik2

Farah Ziera said...

ur so cute!!! photoshoot i plak!!!

Aida Azryn said...

la... pakai seluar pendek?;p

kaka.k said...

hari2 org komen enti ni.tp kn....npk aurat la kamuuu

hidayahjamal said...

apa la slua pendek spoil

::mellankolia:: said...

miss u lah ajoi~