Oct 22, 2011

eyeStudio Photography Promotion by Aizul Marcello!




hye guys!! watcha doing! ada sehat ka??? huhuhu!


ntah tak tau nak ckp mcm mana..hati nih bercampur2 perasaan..gembira ada, gementar ada, excited ada..perrghhh macam2...kui3x...

so aku percaya ada sebilangan besar dr anda2 yang membaca blog aku nih dah tau yang aku dah bukak studio photography aku sendiri kat Laman Seri Business Park, Shah Alam...

so sapa yang tak tau, nih nak bgtau, finally! impian aku selama nih nak bukak studio photo aku sendri yang diberi nama eyeStudio Photography Shah Alam dah menjadi kenyataan..yes! aku ngaku aku sndri terkejut! mengikut perancangan, maybe late 20's or maybe early 30's aku nak bukak studio aku sndri, but supprisingly di usia aku 24tahun, alhamdulilah, aku dah berjaya membuka studio photo yang aku idam2kan selama ini! alhmdulilah again and again...~

jadi jadi jadi!!! haaa mesti korang teruja kan nak tgk mcm mana studio aku nnt rupanya??? cantek ke tak kan? ( helllooo perlu laa nak tanya cantek ke tak kan? ) haa don woryyy!! sempena grand opening studio aku nih, aku nak buat photoshoot murah gle babas! kari babas pon mahal! haaa! percayalah! diskaun gle vavi punyer!

dengan rm79 sahaja...saya ulang ya! RM tujuh puluh sembilan hengget SAHAJA!, anda akan berpeluang untuk mengalami sendiri bagaimana rasanya berphotoshoot di dalam suasana white studio! sapa kata model2 sahaja boleh berphotoshoot? sapa kata yang cantek2 dan ensem2 mcm aku je bleh photoshoot ( ehem!! ) abes yang feeling2 model takleh? yang badan berisi tapi mempunyai keyakinan tinggi  tak boleh? dengan alasan sbb aku nih tak cantek laa apa la? beb, plz plz plz kamu jgn nakal! hapuskan segala mentaliti korang yang tak berasas tuh! kalau korang tak mulakan langkah skang, haa sampai bila???

haa dengan rm79 SAHAJA, korang berpeluang berphotoshoot geli geleman, atau korang rasa nak buat portfolio korang selama 45minit bersama2 dgn aku dan team2 eyeStudio Photography aku..serius beb, aku berani jamin, korang takkan dapat harga semurah ini di mana2 ! dan aku berani jamin, dengan kualiti sebegini korang akan dtg lagi! or if korang takmo photoshoot, korang leh dtg and lepak2 ngan aku kat studio..takda hal tuh! aku mmg buat konsep DATANG, LEPAK, dan SANTAI!


so, ckp bnyk pon tak guna..ckp kuar air mata darah sekalipon tak guna! jadi, mulakan langkah anda skrg! juz email kat aku at aizul_marcello@hotmail.com or ko leh direct call or sms no aku di talian, 019.6476.200...Jgn tggu lama2...tawaran ini tersangat laa terhad yer!!

and! jgn risau, if korang takmo buat skrg, korang leh booking untuk masuk di barisan menunggu dahulu! juz make full payment, then aku akan bg resit official sebagai bukti!

ok kepam2 masyam2 sekalian!







so sekali lagi, aku tekankan di sini ye yang arif, tawaran yang aku buat nih mmg gila vavis murah,
so korang sgt2 dialu2kan untuk menikmati tawaran yang ada...

this offer sampai 28th Oct 2011 nih...tp kalau korang reserve booking and make full payment, korang bole wat photoshoot korang smp december 2011..

haa faham kann?? menarik kan??


email me : aizul_marcello@hotmail.com
call for booking : 019.6476.200

till then, 

chaw!!

A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati..=)

24 comments:

sarah hanafiah said...

tingin gak nak shoot kat studio tapi jauh laaa !huhu

wajihah said...

macam nak.. :)

cikshahida said...

yg gratis tade ehh..ahaa

Iszuan said...

uhhh hebatnya offer! hehe memang ade feeling2 nak photoshoot ni, tapi kat shah alam pulak, agak jauh la . :) nnti nak dtg2 lepak la. bolehh kan. hehehehe! XD

EYQASARA said...

teringin la plak!!! hadoiiii~! -.-"

sy nak..sy nak.. sy nak... hihi..

Cute Mommy said...

sangat teruja....

Cute Mommy said...

ok sy penah pegi kat laman seri business park ni 2mggu lps...penah lepak kat satu hotel kat situ..ok2..da tahu da studio cik azrul kite yeee...nnt kitaorg serbuuuuu!!!

najihah sahami said...

nak!tp xkenal tempat..sobsob..T_T

Clara Emily Cancer said...

dekat dgn old blossom boutique la.

Adi Luqman said...

79 hengget? pengsan murah!!! hahaha

fazilamz @ Fazila Hj Mohd Zairy said...

memang sentap! Harap dpt balas email saya...i like!!!! Inilah yang kita cari....

Izyan Masri said...

OKAY FINE.TAK LAMA LAGI DTGLAH NI XD

Iela Fathila said...

sentap !! trus rase nk pegi studio u.. :))

Nana S. said...

eh mahuuuu :D

bonggogurl said...

ssyiookk,,lor,,free leh?? wahahahaha..!
follow u......hehe

AdaNaz87 said...

terima kasih aizul, sebab bagi peluang untuk shoot secara free. tapi akak tak pandai posing sangat. =."

♫ Ct Hajar ♫ said...

tulis blog pakai jntung ,

ambar gmbar pon pkai jntung ,


#eh

hihihi gurau je =D

azly♥iejah said...

aaduiiiiiiiiii...nasib baik lah studio Aizul jauh..kalaw dekat hari2 aku shot ft lepak kat studoi Aizul 2..heheheheh
nanti haku kawin..aku nak amik Aizul lah...so..Aizul bersedia lah mngejangkan bontot anda untuk datang ke sabah ne ye...jauh ne...hahhaha

Hazieq Sanat said...

wah.. boleh ar saya melawat... ngeh2..

SANDRA AZWAN said...

salam Aidid,me likey! i nak request buat my profile shoot with you la...@ my condo? When will you be free?

hana 'BABY MILO' said...

salam...
boleh ke shoot dtang tioman island??

syafiqah alyaa said...

salam aizul. im fika.. kalau i nak shoot untuk kapel, brape ye?
sbb i mgu dpn dah bis blaja kat shah alm.. i nk shoot ngn bf i.. :)
email i k.. garlic_90@yahoo.com

adamfaiqah said...

Salam..

Kalau sekarang promosi utk gambar studio famili (2dewasa + 2kids) berapa yerk?

Gambar tu nak bebas (xnak yg formal duk atas kusi..hehee..)

Sekian,terima kasih

Email kan ke : adam_faiqah@yahoo.com

adamfaiqah said...

Salam..

Kalau sekarang promosi utk gambar studio famili (2dewasa + 2kids) berapa yerk?

Gambar tu nak bebas (xnak yg formal duk atas kusi..hehee..)

Sekian,terima kasih

Email kan ke : adam_faiqah@yahoo.com