Nov 7, 2011

Bingkai kehidupan...


Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
kerna ku tak sanggup
kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisi ku

Tuhan aku tahu banyak dosa ku
Hanya ingat kamu kala duka ku
Namun hanya kamu yang mampu membuka
Pintu hatinya untuk cintaku

Malam kau bawalah rinduku
Untuk dirinya yang jauh dari ku
Agar tidak kesepian
Selalu rasa ada cinta agung

Hanya mampu terserah
Moga cahaya di penanti

Tuhan tolong lembutkan hati dia
Untuk terima ku seadanya
Kerna ku tak sanggup
Kerna ku tak mampu
Hidup tanpa dia di sisiku...

 
tidak tahu...
kadang kala terasa diri ini begitu kerdil..
lebih kerdil dari insan2 kerdil di luar sana..
dawai waktu menghimpit serakus-rakusnya...

 mewarna warnikan kehidupan...
terbujur dalam ketakutan..
mengejar angan dalam mimpi...
berpijakkan bumi yang tak pernah bertepi..

adrenaline mengalir ... 
bakat dicurahkan ...
ini jalan yang kupilih...
Tuhan aku redha...
Berkati nadiku yang tak berlari...

-aizul marcello 6:57pm studio laman seri business park-

till then,

chaw!!

 A I Z U L   M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati

18 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

agak berbaur sedayyy disana...sabar yeee & chill !!!

Wani said...

eh eh, jgn sedih2...

ps: hey! suka sangat semua gambaq dlm blog ni! ^_^

Myiesha said...

why na becoz,,??..tak ensem dah klu sedey..:)

amy syahirah said...

=( jgn la sdih..

zaty said...

sabar.He always listen :)

Farah Azurah said...

sabar ! uw jer mampu ckap okee :)

khairul fatehah said...

chill la bro ! :D

Cik Limah said...

:)

Mohd Khairi Khadzir said...

aizul..bnyk2 kn sabar dan bnyk berdoa.. insyaallah semuanya akn okay (^___^)

Siti Suhaila said...

:) pasti ada peluang itu satu hari nanti

Hishyamuddin said...

jgn sedih2.. peace!!

ain dzaya said...

wahaww..
sweetnyeerr..
byk berdoa yer!

Nafisah Ruslan said...

sori.. kita tak tengok ayat tu.. kita tengok gambar..

cantiknya :)

Cik Lobak Lobak said...

saboww deyh ! :P *

♥e'in♥ said...

xyah sedih sgt..

AmirahHafizi said...

nice picture!!cantik sgt.....=)

miss sue said...

abg aizul..tu lagu ape?? ade someone bg kat sya lirik uh tapi ta tahu lagu ape n now die dah ta de...urmm :( bermakna sgt...

imah said...

according to my own law of life *chewah*:

our best time: ALONE