Nov 16, 2011

Wedding Ejarn + Raden Hidya Ayu

Salam guys! fuh fuh..skang aku da kene keje mcm robot..masuk studio aku kol 9am and balik kol 12 malam..whaahuahua...wht to do, demi polo gti...keh keh keh! takda laa..ngee3x

ok..saje je nak ngupdate2 sket..wedding kali nih adalah wedding my bestest fren akak abg uda aku...Ejarn dan pasangannya Ayu..hmm..takmo citer camne diorg kenal evrythng, yg pnting aku salute abes kat diorg..such a romantic couple ok!!!!

To be frank, tarikh perkahwinan ejarn nih mmg ramai gila nak book..siap ada offer utk wedding pakej aku yang paling mahal skali lak tuh..bukan satu yer, tapi lebih daripada 5 majlis perkahwinan yang perlu aku cover..tapi atas dasar persahabatan, aku tolak semua tuh, sbb nak fokus betul2 kat majlis kawan baek aku niH! ok next, *citer mcm aku nih dewa je kan, baek bebeno kaww! hahaha

so wedding kali nih, pakej bersama video..so korang saksikan yer!! ngee3x.. hope u guys will like it! yang paling best, member siap bagi hotel! gila kaw tak best! ktorg siap ada pillow talk..baling2 pillow and tidak dilupakan juga majlis beramas mesra bersama pillow2..hahaha ..korang tak paham kan? eh takleh2..nih hal org2 laki dewasa sahaja..cut!





ok ini member baek aku, ejarn..
fuh kalau nak citer mcm mana aku kenal dia, mmg le pnjang..tp yg pnting, dia slalu ada time aku susah and senang..
=)



ok ini sesi outdoor mereka..
berlansung di Kelab Golf Pulai Spring Resort..
gila kaw tak gah majlisnya kan..ngee3x



ini dia, terus dapat akak baru..
Cik ayu..err..i mean Puan Ayu..
shes so sporting! tak kaku bila gmbr, langsungnya memudahkan proses mengambil gambar!
gaya nak model!*



pantang laa boleh cium kan..laju sungguh!



=)



 tenungan tajam!


ececeh..both looks very d comel kawww!




yang penting sehari selepas mereka bergelar suami isteri, aku dpt msg mcm nih...

"yeaayyyy akhirnya.!!.tak sngka sronok"

dalam hati aku...Panc Dal laa tuh...*paham2 sudah..





ok ini video mereka..kalau korang malas nak rimas2 dengan backgroound music aku yg mendayu2 nih bercampur baur dengan music , korang juz right hand click ok!!! then tgk kat youtube je senang..
*itupon nak ajar! apa daa..




pasni kalau korang berminat utk service photography perkahwinan, cukur jambul or nak cukur apa skali pon punya majlis, juz contact me ya!

aizul_marcello@hotmail.com

or call +6019.6476.200

till then,

chaw!!!

A I Z U L   M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati

24 comments:

Taq Rafael said...

sweetnya ejarn n ayu..congrats!! =)

sincerely pic aizul dah makin lawa skrg...serius bukan nak bodek sbb nak suh nek kan gaji ker apa..hahaha =P

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

still x mengecewakan...SUPERB!!!

PurPink said...

sweet kpel ! great bro.. i really admire your picture.. an inspiration for me ~

nasha sanza said...

Abang aizul bila pulak?hehe..memang cantik giler! Rugi kite terlepas promotion abg aizul punya! hehe...Hope ada buat lagi...

AeNa Helaena said...

Cantikkknyeeeeee...
nak nak!!

Kuronofu91 said...

pics yg cantik giler smooth...uhuhuhu

ahsfantasy24 said...

Nice shoot !

Clara Emily Cancer said...

pic cantik sangat!

kaka said...

warghh!!ble nk kawen nie....nak photo shoot jugkkk :p

When she started to speak said...

aaalooohhhhhh jeles ! haha :P

aizul tolong photoshoot saya skrg ! :p

Hishyamuddin said...

superb..5 bintang punyer gambor..xsabar nk kawen..hahaha

=budak baik+budak nakal= said...

superb shot.
nk jugak la nnt..
tngu 5 thun lg yea..
(ni kawan safuwan)

Cik Amyra said...

SUPERBB FUHHH. SUPERBBB

sang tUah said...

giler nice

elynnzainol said...

awesome, two thumbs up!thats all. readers, jom buat lawatan ilmiah kat sini.

nakbuatbelogjugak.blogspot.com

Syafiq_Elf said...

Blh ke syafiq nak service utk reunion sklh ? :)

Nurul Ainaa said...

Nice shoot bro! Abang benjoy bila lagi?? *sedang menunggu hari istimewa Abang benjoy pulak LOL xD

Faridzuan said...

Akak tu pakai contact lenses ke? Pasangan yang so sweet!

ein n adda je ;D said...

Abg jepon dgn kak ayu. Sweet sgt.

Fiena + Qiena said...

jum join GA ni , hadiah lumayan giler . cepat join ^^ http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2011/11/mak-dara-fabulous-giveaway.html

izLya LuLLaby said...

nice sgt photo... suke nye... da la romantik abiss pasangan ejarn + raden hidya ayu..

http://izlyalightsometales.blogspot.com/

♥e'in♥ said...

dorang mmg secocok!

fazilamz @ Fazila Hj Mohd Zairy said...

ermmmbestnyer tengok gambar diaorang...masa kawen dolu-dolu xde benda-benda cam gini.....so kene kumpul duit cari baju kawen balik...hahaha

nur hafizah aKa eija said...

eh npe aizul da lme x update post baru ek?