Jan 1, 2012

Soft Launching of eyeStudio Photography

Hye guys!! watcha doing!!! sehat2?? waa sory2 aku kene curik jugak masa nih..

hari yang ditunggu2 sudah tiba! tadaaaa!!!

perasmian studio photography ku sayang!! tadaaa!! hahaha!

kalian dijemput hadir bagi sesiapa yang free time tuh! kehadiran kalian amat2 laa dialu2kan! dtg taww!!

keterangan adalah seperti di bawah!



aku happy sgt2..so aku nak sgt kongsikan rasa happy ak nih bersama korang2 yang bersusah payah support aku selama ini!!!

jadi apa tunggu lagi! kalau confirm, direct je call aku k!

tq bucuk!!

Aizul Marcello - 019.6476.200

12 comments:

achik ezam said...

inshaallah kalau takde hal akan datang dengan yang tersayang...(hahaha katakau tersayang)....apa2pon go go aizul!!!!!!!!!

Azizah Alwi said...

Teringin nak pergi and jumpa Aizul dan Irine tapi jauh.Tak apa.Ada rezeki tu nanti kita calling-callinglah.Boleh la mintak khidmat dari Aizul lepas ni.

Apa-apa pun Happy New year Aizul.May this new year bring us a new spirit to reach all our dreams, good health and a happiness forever.=)

eton said...

tahniah.. hope makin maju ke hadapan... cayok2..

sYukCurz said...

congratulation Aizul.. semakin dekat menghampiri cita-cita kamu.. sorry i cant make it, di perantauan skrang.. i hope you will success! gud luck ya!

sudirman said...

Saya comform datang...jehehhe

cik azLyzah⊙.☉ said...

alhamdulillah...aizul da semakin maju kehadapan.semoga tahun ne brtambah lebih baik dari tahun2 yg sebelum nya..aminnnn :D

Umar Kadir said...

all the best utk 2012!

fazilamz @ Fazila Hj Mohd Zairy said...

WAWAWA....tarikh yang dipilih adalah hari ulangtahun kelahiran akak....kalau akak ada kat sana bleh tumpang bawak kek...join doa kesyukuran....apapun , selamat maju jaya...

CekbOlat-bOlat said...

thniahh.. ^^ btw slmat thun bru tawww.. =P

Cik Ana said...

Okeii now sy dah happy ! Tahniah ! ;)

Syazfida Afzan said...

segmen review 3 blogger terhebat...abang aizul salah seorang...^_^ harap sudi singgah...:)

http://syazfida.blogspot.com/2012/01/segmen-review-3-blogger-terhebat.html

anGah said...

loh.. dekat gn umah.. dekat gn office.. huhu.. dh lepas dowh..