Mar 4, 2012

ayah...

*even aku dah ada 5d mark II, tp gambar dari iphone nih tetap paling bermakna buat aku.

tq yah sbb titipkan kata2 nih buat benjoy masa dtg studio benjoy td.
benjoy nangis tawu tak masa baca ayat2 nih..and masa benjoy type blog nih pon benjoy nangis.
*ayah saje je kan? huhu
sory yah sbb benjoy hanya dapat bagi ayah segulung ijazah je..tak smpt bnjoy smbung master and phd mcm yang slalu ayah suro masa kecik2..
yah, benjoy nak bgtau, kdg2 benjoy cam tak ckup napas jadi nakhoda kepada studio benjoy nih..ke hulu ke hilir carik job..kadang2 badmood sbb banyak sgt keje..tp bila bnjoy tgk gmbr ayah ngan mama masa cium benjoy time grad tuh kan, terus benjoy jd semangat balik!
yah, benjoy sayang ayah taw!
tq sbb slalu je support benjoy.
benjoy sayang ayah ketat2..

anakmu,
- benjoy -

20 comments:

AfiQ said...

waaaa. baca pon nanges!!!! ( over tak? ) hahha.. tape abg.. master, phd bukan penentu kejayaan kan?kan? hoe bag lagi suksess!!!! =D

zaty luvlianncezzz said...

jadi taukeh dalam umo yg begtitu muda sgt membanggakan. lagi membahagiakan bila ada family yg sentiasa support u kan ! XD

all da besh in ur life aizul ! keep supporting u !

achik ezam said...

pegang kata-kata ayah awak tu ketat-ketat.


me owes support you!

misz aisya said...

semoga AM pon blh jadi ayah yg baek mcm ur dad k..:)

Hishyamuddin said...

semoga selalu bersemangat!!!!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

Bg kte eyestudio kmu tu ibarat "master & phd" buat kamu..kamu jg laaa apa yg kmu ada ni sebaik mungkin...tahniah yee!!

FiQa said...

inilah yang membahagiakan ibu bapa...


:)

maszull said...

assalamlaikum aizul..semoga akan sentiasa menjadi seorang anak yg berjaya untuk ayah n ibu ye..:)

Wani Tralala said...

untung masih ada ayah lagi..gunalah masa dengan sebaiknya :)

Mohd Khairi Khadzir said...

alhmdulillah, ayah ko sgt terbaik!!! .. very2 supportive.. dan pasni die xkn paksa ko amik master & phD sbb ko dh ada studio sndiri ..wohooo hebat! keep it up & gd luck!!

* sonok tgk gmbo2 outdoor dr eyestudio nih hehehe stylo beb!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

teruskan usahamu untuk buat orgtuamu berbangga bro!!!

cira nd said...

baca pun rasa nak ikot nangis sama... sweetnyaaaaa

sea_lavender said...

ayah yg penyayang~~
ske2x...gud luck in yur life~

zyanfara said...

ahha..i plak rse na nanges bce entry u nie taw..huhu

maPieCeoFarT said...

ok... awak buat saya nanges suda... :(

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

waduhhhhh rasa sedey la bila baca.. kasihnya seorang ayah itu is soooo priclessss kannnnn

LidiaSuraya said...

huhuhu sadis....

hafiz hafizol said...

tacing!!!!!

Emma Eema said...

alaaa sweetnyer =)

shawty said...

hmmm..xpa, suh j iphone & 5D mark ll c'nue master ngn PHD!! haha!! guraw~ aq nih nm j dgree holder in photography.. studio dlm mmpi j.. cmre time weekend j br dpt sentuh.. tabek spring la kt ko beb!! jage studio ketat2!!