Mar 28, 2012

Pre Wedding Firdaus & Lynn

hye guys!!

watcha doing?? ada sehat kaaa???

ok makin hari rasa makin suntuk masa utk aku..dgn jadual yang semakin padat di eyestudio photography..

almaklumlah, sejak menjadi nakhoda nih kan..apa ingt senang ke? hauhau!

ok sebelum membebel bnyk2...baek kita saksikan pic2 ini terlebih dahulu..

ok lokasi pre wedding nih dkt Kuala Pilah..bakal pengantin nih ekceli berkenalan di sekolah sains tuanku jaafar. so diorg nak mengimbau kenangan laa..kiranya ada crita di sebalik gmbr ( Yuna sgt kan ? ..hauhaua )

ok saksikan..












ok cool kan?? ( puji diri sndri )..hahah

ok guys, kepada bakal2 pengantin or sapa2 je kat luar sana..if korang berhajat utk buat pre wedding dari eyestudio photography dgn harga serendah rm250 per session, nah, apa lagi contact aku terus ok!!!
** terma dan syarat
* utk harga rm250 only available setiap hari selasa dan khamis sahaja. 


contact : info@eyestudiofoto.com
              +019.6476.200

more pics plz click here!


till then,
chaw!!!


A I Z U L   M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati



18 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha! sweetnyer ... pre-wed pakai baju sek :)

cik violet said...

cool! kalau pre konvo berapa ekk?

cik violet said...

cool! kalau pre konvo berapa ekk?

Prince Patrick said...

Abang Aizul the best hehe

Zahora Ahyan said...

cool.. :) ala ala vanilla choc

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

cun nye gambar....

Hishyamuddin said...

ingatkan student skolah tdi da nk kawen.

::Miss Hearty:: said...

lawa gambar :)

shawty said...

power dow!!

ANISA said...

tu sekolah bapak saya tengah mengajar sekarang nieh...

Lizzie Yasmin said...

Ala - ala back to school gitu..

Fid"s said...

tak sangka,
ingat betul student sekolah nak kahwin tadi..

NadyaBubble said...

Cool gila weyh ! :D

MawardiYunus said...

its cool bro

Cik Aish said...

so sweet... aizul..i just sent email asking bout the package.. wait for ur reply ! :D

ROSNAJIHAH said...

aizul..minta izin copy and publish link nih kat fb sy..sgt suka gambar2 nih.. :)

cutegurlzz93 said...

tak sangka hari sabtu lepas pergi majlis resepsi diorang...gambar tu dijadikan gambar dekat banner...sweet...tema yang lain dari yang lain...

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wahhh very cool smart !