Mar 6, 2012

Wedding Hisham & Faizah.

Salam to all..

hye..rasanya dah lama aku tak update gmbr2 wedding kan? jgn wisau rakan2 blogger yang kepam2 masyam sekalian, saya ttp meneruskan perjuangan dlm bidang seni photography nih..

ok wedding kali nih adalah wedding abg hisham dan pasangan hatinya, kak N ( nama glamer yang mudah dan padat )...ekceli kenal abg hisham nih tru fb je pon..and hes one of my silent follower ( stalker sgt kan..meoooww )...dan alhmdulilah, semasa beliau melanjutkan pelajaran ke peringkat PHD di Aussie dulu, we keep in touch..such a very sporting and penyayang abg ok!

ok baiklah, takmo puji lelebey, kan ada yang kembang lebey..haha..kita saksikan pic2 nye yer..










ok itu sahaja buat kali nih..tgk pic2 diorg nih, terus ak nak feeling comel!
okbye!

till then,
chaw!


A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati.

13 comments:

Azizah a.k.a N.a.z said...

nice picture..
Good job..

Nurul Nadiya said...

silalah lebihkan masa untuk update. * rindu.. *

MEIZA MOHD said...

suke tgk gambar2 kahwin nie....cantik...:)
ble entah nk khwin.hahaha...gedik sekejap.:P

Myzatul FarahinSatimin said...

bpe eh harga utk gmbar wedding?
btw, sy ade anto email kt awk ty something pasal frame.. tlg tgk eh.tq

Mohd Khairi Khadzir said...

wow!! outdoor ko ni mst sgt2 superb! aku suke tgk... nice, cntik & excellent..good job wey!

kaka said...

peh!tomey sangat dua orang nih. aizul pandai amek angle cantek2. nice lah !

Atiqah Adnan said...

as salam.. hi aizul..
nak upah utk photoshoot ummi abi n amel boleh tak? berapa caj? location:melaka

email me kalau boleh;
MizCorrs_04@yahoo.com

hazanis said...

sangat menarik...dan cantik..^^

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

macam biasa hasil tangan aizul marcello tak pernah mengecewakan....

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

picture yg TIDAK mengecewakan!!! best!!!!!

Pecinta Corelle said...

Salam Adik...TQ so much...rasa makin kembang2 dah sbb terpilih masuk dalam your bloq..blog terkemuka abad inih...heheh tq as I always said to you...u never fail me..u always made my day..TQ my dear Adik..doa abg selalu ada utk adik...Kak N sampaikan salam...nnt kite jumpa k...

Maya said...

Ini kawan saya kat Australia and yea sy pun silent reader blog awak...nice shoot :)

Wahidah said...

pengantin perempuan tu mcm familiar je..yes kak N kan...miss her a lot..:) nice shoot btw..nmpak comey sgt2.