Mar 8, 2012

Wedding Zul + Shazlin

Salam..hye guys! ada sehat ka?/

ececeh..membuak2 update blog neh! hahaha

ok ok jus str8 to the point, alhmdulilah, studio kesayanganku iaitu eyeStudio Photography yang terletak di Laman Seri Business Park, Shah Alam yang dinakhodakan oleh aku dan abg azad semakin berjalan dgn lancar..dengan pelbagai promotion yang kami lakukan, pecam celik pejam celik dah lebih setengah tahun kami beroperasi..meaning that, dah lebih setengah tahun aku meninggalkan alam universiti..cayalah!

ok, juz wanna update wedding terbaru iaitu Zul dan pasangan hidupnya Nur Shazlin..lokasi senawang...

ok jap since lokasinya senawang, kita ubah percakapan ye..

beklah! kito tgk dulu gamba2 yang telah diamik!

tgk yo!










location outdoor kat muzium negeri sembilan..panas kemain lagi balik je dr shooting terus demam..ko rasa sbb panas ke sbb kene sampok? ahhaha

ok laa, kepada zul dan shazlin semoga berbahagia hingga ke anak cucu cicit piut lontang sumo lah! thank kepada semua family dan rakan2 yang menjayakan majlis perkahwinan mereka..ececeh, ayat mcm dj kawen je kan? hauahauhau!

ok daaa!! awal je ko nak daa kan..

cam biasa, if u guys berminat nak memilih kami sebagai photog rasmi utk majlis wedding korang, jgn malu, jgn segan, jgn kepit, plz contact EyeStudio Photography ya!

tq!!

contact : 03.5523.6880 ( eyestudio )

till then,
chaw!!


A I Z U L   M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati

7 comments:

CekbOlat-bOlat said...

lagi lagi? nk tgok lgi.. ekekeke

cik azLyzah⊙.☉ said...

haiyakkkkkk...sweet.aku nak..aku nak^^

Mohd Khairi Khadzir said...

tgh tnggu gmbo next weeding eheheh upload taw! relaks siit tgk gmbo cntik2 nih

Tulus Sweet said...

ghaso nak kawen la plak

Hafizah Zainal Abidin said...

Nice blog..btw saye da follow awak..

BOLEH MINTAK TOLONG X ? NAK TENGOK IKLAN YG AWESOME X ? TOLONG BUKA N LIKE SEMUA LINK NI PLEZZ ? :)

http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/SamsungLMFAO
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/SunwayMar
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/Celcom77
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/HotlinkBagus
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/GEPhoto
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/GEPhoto
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/LoraxMY
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/HiShopJH
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/UDevonScreenProtector
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/churpchurp-invite
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/B52SaltLamp
http://my.churpchurp.com/hafizahzap/share/OrangeHairArtStudio

Ain Dzaya said...

smart picture..tp ada lagi kaasan yg lagi best untuk potografer amek gamber untuk wedding ..kat muzium teratak za'ba negeri sembilan.nanti aizul pergi kesana..ehee


"Kenapa akak pakai niqab?".

radziah AR said...

http://imanuhadiaryhidupku.blogspot.com/2012/03/borderless-frame.html