May 25, 2012

Photoshoot with Luvstylista

Assalamualaikum semua ( mood hari jumaat..katakawww!~)

ok baeklah, alhmdulilah, sekali lagi Allah bg peluang kat kami di Eyestudio Photography dan aku terutamanya untukk mengorak langkah demi langkah ( kemain A samad said lagi bahasa kaw kan ) bagi meneruskan perjalanan di muka bumi.

dan baru2 nih kami telah dilantik oleh Luvstylista untuk mengeshoot koleksi2 tudung2 terbaru dari mereka..ckp kaw, aku yang laki nih pon skali pndang mcm nak je pakai tudung tuh dek disebabkan lawa bebenar..tapi takleh, kang org konpius, sapa aizul marcello sapa irine nadia marcello..lebih2 lagi irine nak kawen plak tak lama lagi kan...hahahaha

ok ada 3 model/pelakon yang terlibat untuk photoshoot kali nih..antaranya Yatt, Natasha Hudson dan Diana Amir. Sesungguhnya ya, semuanya cun2 semuanya senang berkomunikasi dan senang mengepose2..sepanjang photoshoot semuanya berjalan dengan lancar. ok baiklah kita saksikan kesemua2 pic di bawah ye!!!  aku tawu korang dah mmg tak sbr kannn..

Pengarah Photography : Aizul Marcello
Pengarah Lighting : Mohd Azizun Meri
Photographer : Shah, Mohd Shafik Amir
Penataan Gaya dan Tatahias : Soulfiqri, Shafik Amir
Editing : Aizul Marcello
Konsep : Hajaba & Luvstylista




















ok now, kalian dah boleh tutup mulut balik...bawak2 laa lap air liur ke atau sebarang air yang merembes keluar tuh..**oiii!! jgn pk yang bukan2 okeey! hjeuhauhauahu!

seriously, senang gila bekerja dgn model/pelakon nih..sambil photoshoot, smbil nyanyi2..sambil makan2 ( ktorg je la makan, model takleh, kang terselit cili kat gigi, burok no lak muka kan )..hauhau!

ok setakat itu sahaja..

chaw !

owh btw, do follow my instagram ya guys!
search : aizul_marcello


daaa!!

30 comments:

Cik Zeeta said...

chanteknyer mereka

Mohd Khairi Khadzir said...

modeh dah la cantik! pastu ditambah ngan kualiti gmbo yg cntik so semuanay super2 cntik + hebat! tahniah Eyestudio Photography >_<

Useriez said...

cantik la abam aizul...

Rina Ellisa said...

smart! :)

Miss Sue said...

wahhhh... hebat ! :D

Dhya Surya said...

gambor CANTIK + HEBAT!

eyna said...
This comment has been removed by the author.
eyna said...

Sumpah, cantek kowt bang . Ney bukan ternganga da har, terlompong segala bagai ada. Haha Keep it up Abang Aizul ;)

Arryana Nasution said...

Sangat..sangat,,sangat cantik!!!
gud job

miszatie said...

cntik n superb seyyy!!!!!!
x sangke dah makin menjadi2 karya anda ye encik aizul

Syakir Rahman said...

sonok tgok ramai artis2 skrg dah bertudung.. kan mpk lgi manis ^___^

Cik Cammy Lia said...

boleh bagi x link dorg.berminat ngan salah satu scarf tu...emel kat cni eh mie_ein87@yahoo.com .. urgent.nk gune segera for wedding minggu depan. tk

lola delova said...

waw..kagum!!!

bLaCk pEarL said...

suma cntik! nice job!

Nurul Ainaa said...

wosssh cantik gila lah tudung diaaaaaaa!!! hmmmmm awesome :D

emieysandra said...

sumenyer cantik!! terpegun seketika dgn kecantikkan wanita2 serta kualiti pic d ats =)

Hidayah Rusli said...

cantiknye :)

Jannah Latif said...

cantik nye Yatt.. ske tgk.

SK Pulau Aur said...

nice

syiqah shahar said...

superb

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

gambar as usual SUPERB !!!

ara rara said...

lawanya mereka (:

Sue Echan said...

gojes gila.. !!!

suara Neda said...

selalu org ckp, you are what u eat... but for this, u are absolutely what you snap! lovely...

~cikFAFA_cokeLat~ said...

salam~ lawa lah blog awak. terpaku seketika (sbb ad photo, dats y terpaku.) hehehe. okay, keep ur work. take care. :)
http://cikfafacokelat.blogspot.com/

NadyaBubble said...

Bila bertudung, terserlah keayuannya :D Tambah lagi gambar by Eyestudio Photography, memang cunnn !

Isteri Encek Bard said...

cantikkknyerrrr yat

hafiz hafizol said...

perghh.. sangat cantik !!!

hazanis said...

cantiknya mereka....:)

zainatul abu bakar said...

wah cantiknya :))

jemput baca entri terbaru sy ttg photoshoot bersama Yuyu Zulaikha
http://perempuankampungmoden.blogspot.com/2012/07/photoshoot-makeover-with-yuyu-zulaikha.html