May 7, 2012

Wedding Azmi & Dara Ruqayyah

hye guys!! watcha doing?? ada sehat ka? ok sekian lama gak nih tak update..phewww poneknya tuhan sahaja yang tahu this few days..

btw, juz few updates..alhmdulilah rezki di eyestudio photography semakin memberansangkan..sejujurnya, aku sndri pon tak jangka sampai begini skali kalian memberi support yang tak terhingga kepada company aku..

ok baiklah..nak tayang sket pic wedding last week..

Wedding : Azmi dan Dara Ruqayyah ( haaa sedapkan nama??)
Location : Mentakab, Pahang.

ok, kita saksikan pic2 wedding diorg nih dulu..tq kepada pengantin nih..sporting tahap dewa ok!! Dewa kat atas sana pon tak sporting cam diorg! smp ko shoot pon tak rasa, eh dah malam?? eh jom balik skang! hahaha


ok cam biasa, mesti laa ada sket pic intro...


ak tak tau napa..tapi aku suka sgt pic kat sini..
sbbnya merah makngah, amboiiihh, kemain makngah ko! haha



ececechh..cik abeeey kita kan...


=)

tuh yang..ada train melintas tu!

comey Pn. Dara Ruqayyah kita..


 =P


tadaaa..nih pon salah satu spot yang aku rasa menarik.
satu tips utk photog kt luar sana, seboleh2nya try carik location yang lain dr yang lain.
buruk takpe, yang pnting kita tau nak main dgn angle..
=)



haaa nih pon satu..mmg sangat2 suka pose kat sini!

jaga2 korang..posing2 jugak..ketapi tgk jugak..
*maghi menaghi kata lisa surihani..



pose lagi!


tadaaaa..
ko rasa??
berani x pengantin aku?
haaa tgk photographer laa sapa kan?
**angkat2 kening~


last but not least, tidak lupa juga gambar bersama photographer beliau yang sungguh enak dimakan begitu saja..owwww gardineerrr! hahaha
sbb owesome sgt tmpt nih, berkocak ketiak ko nak amik gmbr dgn pengantin! 
tadaaaa!!



So far, keseluruhan majlis berjalan dengan sangat lancar..proudly to say, photographer dari eyestudio iaitu brader Jijun aku did a very gud job! n impresss!!! phewww ingt jadi cikgu senang ke?? 

so di sini, saya lampirkan brader jijun yang eloq tuh!
ko tgk kasut dia ko dah tau dia ensem kan?
sebelah lain sebelah lain, kaya kan dia kan??
agak2 ko rasa nak add dia ko search nama dia : Mohd Azizun Meri
agak ko suka brader jijun nih, ko bleh tackle dia.walaupun pemalu orgnya ( haktuiihh ), penuh dgn sopan santun orgnya.
**jun blnja aku sapa flaminggo plz...! hahah


to Azmi dan Dara, tq so much..layan korang terhadap kami sunguh2 memuaskan hati...ingt janji kita, nak blnja makan ikan patin! yeayyyy!!!


ok itu sahaja guys, mcm biasa la, if u guys interested utk wedding, plz contact info@eyestudiofoto.com

itu sahaja..


A I Z U L   M A R C E L L O 
tulis blog pakai hati, amik gmbr pakai hati.

11 comments:

Hishyamuddin said...

suka gmbr yg duk kat lndsan kreta api tu..heh3

Fienazzuki said...

seriusly semuanya lawa!!!!!!!!!!!!

cecs da'mie said...

Awesome.......marbeles!!!!!!
Photo terbaek dr korg.....jgn isau, ikan patin tempoyk akn menyusul.....
Hahaha....dara & azmie... :-)

cecs da'mie said...
This comment has been removed by the author.
sang tUah said...

nice....always waiting ur supeb job n pic.....inspiration....

GUGU ZERRANI said...

perfecto!

fazilamz @ iLa said...

Cantek...tahniah eyestudio...
Caya u alls...

bLaCk pEarL said...

the most beautiful pic, yg dekat lndasan keta api tue. fuhh...mntop ar. nice job bro. n comeyy arr puan dara tue. nma dya pon unik. :)

ain dzaya said...

weahoo..semart la aizul...
jarang la jumpa fotograher yg hebak2 pandai main dengan angle nie...baru la nmpak kelainan sikit kan...huhu

congratz bro! keep it up!

"Ain Dzaya : Cinta Big Apple ♥.".

Aina Azhar said...

superb giler laaaaaaa.. yg baring atas lndasan keretapi tuh drama sngat cm hindustan tuh huhuhuhu

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

perhhhhhh nice shoot la !