Jun 6, 2012

White Studio Shoot!

hye guys!! watcha doing!!! sehat x?? ok juz nak update sket pasal promo dari eyestudio! ok, if u guys ada buat on9 bisnes kan..tak kira laa korang jual baju ke, suar ke, suar dalam ke, biskut raya ke, n korang nak gmbr2 korang tu nampak gempak gle bab1, haa nah! apa tunggu lagi! serahkan pada yang pakar! insyaallah semuanya kami akan buat nampak lebih outstanding dan menarik!

korang tak perlu risau2 nak ngedit ke hape, sbb gmbrnya mmg dah ckup kebabom dah!!! ok aku attachkan kat sini flyers2 yang maybe boleh membantu kalian2 di sini ye..




ok korang boleh pilih..samada nak dgn photographer..ataupun taknak dgn photographer ( sampai hati takmo amik aku jd official photog! )..hahahaha

ok basically effect gmbr akan jd mcm nih la..

Diana Amir

Natasha Hudson

Yatt

dan terakhir sekali, blogger kita, Nisa Kay!


Ha so korang tunggu apa lagi..! 

book untuk ur dream photoshoot.
katakawww!` hehehe






8 comments:

cik violet said...

alamak. best bangat ni. kalau untuk pre-convo dalam white studio berapa ek? email me ea cikviolet@yahoo.com

please reply me bro :)

Aisyah Hasanah said...

aku pown nak tnya utk k0nvo berapa price erk..???tlg email ke insyirahdania89@gmail.com...untuk persiapan konvo tahun depan...

maaf menyusahkan aizull..

♥fatenn meera♥ said...

errr, awak ade kt teganu ke? sbb saya nmpk muke sejibik mcm awak..saya tgk lame2..betul ke abg aizul..fenin2..hahaha

fakhri khairi said...

smart gile

rerehalim said...

cantiknye yat @.@

Cik Anis said...

santik ^^ follow sini :) jom follow balik

ain dzaya said...

aizul..tak update gmbar irene punya wedding ka?

evangelistaNiL said...

WOWWWWWW BESTTT