Jul 10, 2012

Photoshoot Hijab with Radiusite!

Assalamualaikum semua...ngee3x..hati manyak munga2 nak update blog arini..har har har ( gelak borris dalam Men In Black )..ok last week, kami berbesar hati dapat mengeshoot product hijab daripada Radiusite. Ekceli dah lama terfikir nak shoot product diorg, tapi apakan daya, peluang dan rezki blom tiba  time tuh. 

Owner Radiusite, Ika, perghh sumpah ckp humble down to earth. bukan ckp earth lagi dah..silap2 mantel bumi dia punya humble. alhmdulilah dan terima kasih kerana memberi peluang kepada kami untuk mengeshoot tudung2 yang chomel..ada nama corak tembikai la, sakura la..eh pndek kata macam2 la..terima kasih ye ika..nnt kita shoot lg yer!

Modelnyer pulak..errr...errr..err...dup dap dup dap time ko shoot..time nak ngedit lagi la..tak lalu makan..mandi tak kenyang, tdo tak basah ( har har har..tdo tak basah..) pendek kata..err speeceles..har har har..tq jugak sbb sudi bg pose yang errrr...ok fine speeceless lagi..

apa2 pon ktorg di eyestudio sgt2 laa happy sbb dpt shoot hijab mcm nih..barangsiapa yang berminat..barangsiapa nih...ok ulang balik..barangsiapa yang berminat untuk shoot seperti ini..tidak kira butik tudung ke, butik baju ke, butik jubah ke, boleh direct contact saya di 

aizulmarcello@eyestudiofoto.com ataupun boleh direct contact saya di talian +6019.6476.200 ( code negara kena letak skang ye )..mana laa tau, negro2 afrika nak shoot turban2 diorg dgn pisang, anggur dan segala mcm buah2an di kepala ke.. ( har har har....)

ok tanpa membuang masa lagi, kita saksikan photoshoot tudung di bawah...tak leh letak bnyk2 pic kang ada yang lynda roslan aku nih kene mandrem ( kita kene yakin ye dalam apa jua hal sekalipun..**hye lynda! )










kalau nak beli tudung seperti di atas, jgn laa contact eyestudio ye...boleh terus ke website diorg di
www.radiusite.com




last but not least..
har har har har!!!!




okbye no komen!~




16 comments:

fazilamz @ iLa said...

ehem-ehem.....
macam padan jerk..... ;)

Siti Khatijah Abu Bakar said...

cantikla akak tu. aizul mcm minat jek

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

sangat cantik.....=)

::cik asha:: said...

cantik model nya..ehem..ehem..
hehehe..

cik violet said...

lynda roslan tu my ex-classmate!!

ui ui ade pape keee ;p

oshin said...

eh eh , yang last tu suweeetttt . hewhew

shaz said...

sama cantik sama padan. eh. :D

dyba gula-gula said...

korang comel korang comel korang comel!!

SiBudakKurus said...

nice semua pic.. :-)

janxxx said...

speehless..btol..untung ko der!!awesome!!

ain dzaya said...

nie model tudung tu kan..eh yg last tu cam nk pegi akad nikah dah ;p
Entri Bergambar | 6 Tips Blogging Awesome Nuffnang Blogopolis

KhuZaiDa MoHamaD Nor said...

lynda roslan memang cantik sgt2, suka tgk pic dia kat blog radiusite!!!!

Anak Tajul Molok said...

cantiknya tudung nombor 4 !!! ajpy blanje satu nak wat raya :D

Izzah Ab Aziz said...

wahh. cantik :)

ed shahir said...

memang meletopppp.!!... hehehe

LUNA LANUN said...

modelnya sgt cantik!


Rahsia Trafik Blog Naik Sehingga 2500 Unique Visitors Sehari