Aug 30, 2012

Photoshoot Allya Mysara

Hye guys!! watcha doing?? ada sehat ka?? lama kita tak ketemu kan?? been super duper bz gila !!!

btw semalam had an experience photoshoot with allya mysara boutique!! the owner was soooo nice baik gle!! n ktorg happy gle time shoot tu! hahaha

and the best part is, photoshoot nih untuk cover majalah hijabista..abg kimi owner allya mysara nih sooo sporting gle! smp ktorg tak sedar dah over run..hauhauah!

korang njoy dulu ya!









untuk menikmati hasil photoshoot seperti di atas, nah tunggu apa lagi! kami ada melakukan promotion best baik punyaaa!!! dgn kulit yang sehalus mulus telur omega gred A++ mana kau nak dpt dekk!!


sila lihat promo di bawah!!


nah apa tunggu lagi?? ini peluang anda untuk menikmati photo ala2 model yang hebat!!!

RM 99 sahaja??
ko bia betul??
ye kau! eyestudio berbaik hati bersempena dgn ulang tahun pertama!
sila laa percaya!

jangan malu jangan segan!

call / whatsapp me guys!
019.6476.200


or boleh email kepada
aizulmarcello@eyetsudiofoto.com


jgn tunggu sehingga promo habes..sok kalau harga dah naik balik, toksah nak rayu2 ala2 filem ibu mertuaku sembah2 lutut ala kasim ala kasimmm la kau kan! sok kasim tah kemana, nyonya bardo pon tah kemana! 
okbye! hahaha!





3 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

halus mulus cntik ayu lembut licin smua ade kt gmbo tu hahahaha

cik sinderella said...

murahnye ^^

widiea azira said...

haha murahnye. .graduat lmbt lagi. .adeh !