Sep 24, 2012

eyestudio Wedding Promo



Salam sejahtera!

ini berita yang baru kami terima! kui3x...

ok ok..sedar tak sedar dah hampir SETAHUN aku dan bisnes partner aku abg azad mengemudi studio photography aku nih..bermaksud, hampir setahun aku di bumi shah alam..bumi tempat aku mencari rezki dan berkarya utk memartabatkan industri seni foto..

sedar tak sedar banyak benda yang aku timba ilmu samada secara langsung dan tidak langsung..cerita mengenai susah senang aku di bumi shah alam ini akan aku ceritakan di next entry..korang stay tuned! bnyk cerita menarik kat sana nnt! ngee3x nga kumpul idea skang nih..

ok berbalik kepada topik yang akan aku bicarakan nih..

ok bersempena dengan ulang tahun pertama studio aku nih, aku berbaik hati untuk memberi penjimatan harga yang berbaloi2 kepada anda..kalau korang nak mendirikan rumah tangga tidak lama lagi ( kalau wedding aku dah dkt, aku sndri akan grab promo neh, kui3x) nah! ini peluang anda..kalau korang suggestkan kat rakan2, sedara mara, atok nenek, eh tak kira laa siapa pun boleh! rebut ini peluang! ini peluang anda untuk mendapatkat pakej photography yang menarik dari kami...

details item apa yang anda akan dapat semuanya aku dah reveal kat pic di atas! ingat ini bersempena dgn ulang tahun studio aku..meaning that, korang kene cpt2 rebut ini peluang! 

kalau korang tak paham boleh call atau whatsapp aku ( taknak cam canggih plak teknologi skang kan, main whatsapp je )..ngee3x..ok ini no phone aku ye..019.6476.200 - call untuk urusan ini ye..kalau agak2 nak tackle ke, nak guna2 ke, jgn taw..sian makwe nnt! hahaha!

ok daaa...




2 comments:

Hishyamuddin said...

rugi la lambat lgi nk kawen,

sepet a.k.a zack_u said...

Aizul, promo ni sampai bila??