Dec 28, 2012

Photoshoot Hijab with Qish Qish Boutique

Assalamualaikum wbt korang!

haaa lama kita tak jumpa kan..ececeh..celah mana plak nak jumpa2 nih kan? padahal alam maya je pun..ngee3x..been bz laa korang..dgn shoot wedding lagi, shoot tudung lagi..heheh..

alhamdulilah, Allah berikan masa dan rezeki untuk saya mengeshoot hijab plak kali nih..sgt2 enjoy! sgt2 best! 

Kali nih shoot hijab untuk koleksi daripada Qish Qish plak..if korang nak tawu, Qish-Qish boutique nih terletak bersebelahan dengan butik radiusite di seksyen 7 shah alam.

ownernya, Abg fazli n Kak cica sgt2 humble and sgt2 membantu ketika proses photoshoot berlangsung! hehe..tq bang...tq kak..

ok btw, saksikan dulu dua keping gambar hasil dr photoshoot tuh..









Jadi kepada butik2 yang ingin memasarkan produk muslimah atau anything daripada syarikat anda, jgn malu, jgn segan, sila call saya ye..Insyaallah saya akan beri FREE CONSULTATION sekali gus.

butik2 online yang baru nak bertapak pon, saya sgt2 alu2kan..kita kongsi bagaimana cara untuk memantapkan hasil jualan kita..perlu diingatkan, peranan GAMBAR ini sgt2 membantu dalam proses untuk melariskan produk kita ye selain daripada mutu perkhidmatan yang sgt2 berkesan.

Sekali lagi, jgn malu jgn segan, kalau anda tak mulakan langkah pertama untuk call / minta pendapat saya untuk melariskan jualan anda serkarang, siapa nak tau kan? kita dah berusaha sebanyak mungkin, yang lain kita serahkan pada Pencipta kita untuk soal rezki.

Insyaallah..


call me maybe? hauahuah!
019.6476.200


A I Z U L  M A R C E L L O
tulis blog pakai hati, amik gambar pon pakai hati...

12 comments:

Asyik Izas said...

wah, cantik..:)

Cinta hazanis said...

cantiknya model ni.

NadyaBubble said...

Wahhh, shawls cantik :D

ielaSuhailah said...

sangat cantek :)

ielaSuhailah said...

sangat cantek :)

ielaSuhailah said...

sangat cantek :)

sea_lavender said...

cantik la~ wah2 ~

eszyamin said...

Subhanallah cantiknya wanita...

LaLa mhdnor said...

mula terasa nak beli shawl lagi lepas tgk gambar ni.

Ain Dzaya said...

since dah berjaya nie..makin macho bak ang :p

Wani Tralala said...

cunnya model tu :D

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

thanks for info