Jan 28, 2013

Promo Hijab Photoshoot

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

ok sebelum apa2 mari sama2 kira panjatkan kesyukuran sbb atas segala nikmat yang telah diberikan oleh Allah swt terutamanya nikmat IMAN dan nikmat ISLAM.

ok baiklah...

Jujurnya, saya terima banyak email dan whatsapp dari rakan2 blogger yang mula berkecimpung dalam arena perniagaan on9. Yeps, jgn tak sgka, dari sekecik2 barang, sehingga sebesar2 barang semuanya dah on9 skrg. ada yang jual tudung, ada yang jual baju, ada yang jual seluar, jual al quran pelangi dan mcm2 lagi laa..Dan itu menunjukkan rangkaian bisnes jalur lebar semakin berkembang masa kini. Alhamdililah..Damn! apakah aku rasa seperti karangan SPM ini! jgn risau blom ckup 350 pth perkataan lagi! lol!

hahaha..ok serius..

Skang nih lambakan jualan on9 semakin menjadi..dan aku ngan tunang aku pon turut mengambil peluang yang sama jugak...for those yang masih belum tahu lagi bisnes apakah yang kami lakukan, sila CLICK HERE. ok...soo..aku dengan rasa rendah dirinya, ingin membuat promo kepada pembaca2 di luar sana..

tahukah anda, gambar yang menarik memainkan peranan yang sgt penting dalam melariskan jualan kita ? tak tau kan? haa sooo aku bgtau..sebenarnya, gmbr yang menarik, mampu menjamu mata viewers untuk menekan button 'add to cart' seterusnya membeli ..seriously, kalau gmbr x menarik ko rasa org nak beli produk yang ko tawarkan? mungkin laa ye, dan mungkin laa tidak jugak kan..sebenarnya xperiment 'gmbr yg menarik membantu meningkatkan jualan' nih dah lama aku lakukan, sehinggalah aku dan tunang aku sndri buat..dan hasilnya..alhamdulilah..mmg betul2 menarik..

ok dengan itu, aku tampilkan few pics hasil shoot aku tempoh hari..all items sold out within few hours..alhamdulilah...=)






ok dats few pics yang aku cuba buatkan utk meningkatkan jualan kami..setiap collection, dgn cara tersendiri dan tempat yang berbeza..

jadi jika anda berhajat untuk memulakan perniagaan anda yang sudah ada produk, dan ingin melakukan photoshoot, jgn segan jgn malu..saya akan bantu hal photoshoot dgn harga yang reasonable. Kalau anda tak mula langkah mengemail saya skrg, bila lagi? anda akan jauhhh ke belakang walaupun lambat sejam..bukan nak takutkan, tp itu realiti. Ok?? jadi sesiapa yang berminat boleh laa email details anda dan perniagaan apa yang anda ingin lakukan..insyaallah saya akan reply soonest as possible! chaw sin chi!

*niat saya hanya untuk membantu usahawan2 kecil2an bertapak di perniagaan on9 mahupun butik. kalau anda serius, anda boleh email.takda masalah ok? saya akan beri FREE CONSULTATION mengenai peluang bisnes on9 kepada anda. Insyaallah..=)

email : aizul_marcello@hotmail.com 

12 comments:

kusyi said...

superb! memang gambar memainkan peranan untuk sy berkenan tudung2 tu. hahahaha. kadang2, model lawa pun salah satu faktor gak. ahak. jaga kak linda baik2 tau!! :)

NARDtheNERD said...

ni untuk radiusite ek?
:)

Bui Junaidi said...

KALAU MODEL CANTIK ORG LG CEPAT TERTARIK..HEHE

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

untungla awak dik...
tunang awak sangat cantik!
pakailah tudung apa pun...
tetap akan meletup punyelah! ;D

Ok nanti akak terjah utk membelek tudung idaman kalbu!

ekin razly said...

Bapak besar gambar. Tapi cantek. Follow u ~

kamalgambargrafi said...

wowww..nice shot.... =)

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

Mohd Khairi Khadzir said...

always terbaik >_< ....

Ain Dzaya said...

superbb!! makin maju dah...

selipar putih said...

model tu pun boleh tahan..haha..tapi series gambar smart gilak

Izzat Eshak said...

Ehem2, kim salam tunang!
Kawen jgn lupa jemput kitorang ye =)

Sophia Hany said...

cntek foto-foto di sidebar awak tu..