May 30, 2013

Hijab Fashion Advert




Assalamualaikum semua..phew phew..ekceli mata tak boleh lelap..setelkan few editing..
nih latest hijab fashion advert yang baru je snap ptg tadi.
latest koleksi dari qish qish butik shah alam. 

tak plan pon sebenarnya nak shoot kat outdoor, tapi sbb dah lama tak shoot outdoor gigihkan diri jugak g shoot kat luar dgn fiq, kak cica n abg fazli.
hmmm..dgn tak bawak speed litenya, berbekalkan semangat waja lite2, terus shoot. 
and outcome, YES seperti yg bermain di dalam minda masa drive nak ke lokasi photoshoot~
tq Allah sbb bg idea.

btw soweeyyy tak berkesempatan lagi nak citer pasal majlis perkahwinan.
abes2 je majlis wedding ahad 12 may lepas, esoknya keje. 
tapi xpe, sbb suka keje skang..ngeh3x
btw, skang aku dah setup online boutique dgn wife tercinta, akak lynda roslan ko tuh ha..
so agak2 bosan takda tudung baru nak pakai, klik laju2 kat www.lyndaroslan.com

nnt2 ek aku update pasal wedding tuh. gmbr bnyk mmg beriya.
yer laa, dua2 org suka amik gmbr, sudahnya, ak sndri cam blerrghhh bnyk gle gmbr ko aizul~ fine! haha

chet, td beriya nak citer pasal hijab fashion advert, tup2 citer pasal life ko.
aizul aizul...hahaha. **tergelak time type.


kesian plak akak sorang atas nih, beriya posing aku tak citer pasal dia kan..ngee3x
ok nih Zirra. model rasmi qish qish.
ikut je aku suro posing camne. hauahu

ngantuk sbnrnya nih..sowey ek kalau cam str8 fwd je citer.

ok sume. cam biasa, if u guys interested with Hijab Photoshoot, 
kindly contact me ya!
aizul_marcello@hotmail.com

btw, abg aizul ko nih dah tak wat wedding photoshoot dah taw. fokus pada hijab and modelling shoot sajor..
jap lagi mesti ada komen, "alaaaa, baru nak suro abg aizul shoot gmbr wedding ittew"
jawapan aku : sudah la ko, propa lebeh..sapa suro kawen lambat2..tiber.
eh guraw je laa.hek itupon nak amik ati~ tp seyes, aku da tak buat wedding shoot dah...

wehh ngantuk weh. saje je ko kan suro aku perah otak type lagi.

dah laaa bai..
wife tungguuu tu~

hauhauahu~

salam.

17 comments:

Miz Dayah said...

haha.....nnt jgn lupe crite pasal wedding tau......hehe

mujadafewa.my said...

alaaa,, orang baru nak kawin esok nak abang aizul amik gambar,, haha,, yela2,, kak lynda tunggu tu,, kih3

mAr@ZiEy said...

Lepas ni kene praktis amik Newborn Photography plak and Kids..

syamimihaziqah said...

Congratulations on your wedding!
Pretty wife ;)

ekin schmidt said...

model tu jual tudung ke?
sje je wt teaser mcm tu.
sorok2 gambar shawl tu .
nice shoot! :)

btw, please report this fan page(PENCURIK GAMBAR2 PEREMPUAN)
belum delete lg ni.
nanti kang gambar2 u guys sume lak penuh dlm page dia ni.
report ea.
http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/nasihat1-bf-panas-baran.html

ekin schmidt said...

model tu jual tudung ke?
sje je wt teaser mcm tu.
sorok2 gambar shawl tu .
nice shoot! :)

btw, please report this fan page(PENCURIK GAMBAR2 PEREMPUAN)
belum delete lg ni.
nanti kang gambar2 u guys sume lak penuh dlm page dia ni.
report ea.
http://melangkaugarisan.blogspot.com/2013/06/nasihat1-bf-panas-baran.html

nadhirah zanor said...

wua...update blog pasal khwn cpt!!gamba tu pntng.haha

nadhirah zanor said...

wua...update blog pasal khwn cpt!!gamba tu pntng.haha

Ain Dzaya said...

cerita la pasal weddingggg T____T

Leadership Developmant Training said...

nice blog :)

salam kenal dari kami outbond di malang :)
jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

Mohd Islam said...

Assalamualaikum,

Kenapa biarkan laman web dan blog anda yang baik dan berpotensi ini tidak diketahui orang?

Sebarkan dan tambah pengunjung dengan bertukar iklan laman web di

Produk Muslim Ads Network

Baru dilancarkan.. Daftar segera ia percuma!!.. kelulusan serta merta...

Terima kasih

Fatihah said...

congrats ! :)

ezrie edris said...

nice blog bro...aq harap boleh jdi blogger mcm hang...

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Amanina Mads said...

nice editing :)

liana sulaiman said...

cantik nyer

Izyan Masri said...

LAMANYA TAK UPDATE NEW ENTRY BRO. WRITE ONE PLEASE.IF POSSIBLE,SOMETHING RELATED TO YOU AND YOUR BEAUTIFUL WIFE :D