Mar 31, 2017

PAMERAN HOMEDEC KEMBALI !





Assalamualaikum, hye guys !!!

Just nak bgtau, yang Pameran HOMDEC kembali bermula April 2017 ini bersempena dengan ulangtahun yang ke-15 dan yang menariknya, HOMDEC akan mengadakan jualan yang sgt best! Mungkin ada yang tak tahu lagi apa itu HOMDEC betul kan? So basically HOMDEC ini adalah Pameran Rekaan barangan rumah temasuk kelengkapannya. Pendek kata, semua barangan rumah yang anda inginkan, semuanya ada di pameran ini dengan harga yang sangat sangat berbaloi dan berpatutan! 

Ada 3 tempat berbeza mengikut tarikh-tarikh tertentu, seperti di :

1.     Penang pada 7 hingga 9 April 2017
2.     Kota Kinabalu pada 21-23 April 2017
3.     Kuala Lumpur pada 28 April hingga 1 May 2017





Korang boleh membeli belah barangan yang terbaik dan exclusive di HOMDEC ini seperti kelengkapan rumah, perabut, aksesori dan banyak lagi! Boleh klik link nih utk tawaran yang lengkap http://bit.ly/HDExclusiveDeals    




    Jangan ketinggalan utk sama-sama merasai HOMDEC SALEBRATIONTM ni sebabnya, korang berpeluang utk memenangi hadiah yang bernilai lebih daripada RM300,000 termasuk gold bar, wang tunai dan banyak lagi!!! If korang berbelanja minimum RM150, korang berpeluang utk memenangi hadiah yang sgt menarik, manakala yang berbelanja RM1500 dalam satu resit pula, berpeluang utk memenangi hadiah wang tunai, barangan dan voucher di samping dapat membawa pulang ‘gold bar’ seberat 50 gram yang bernilai RM10,000 okeeeyyy!!!

Untuk pengetahuan korang juga, kali nih  HOMEDEC turut menawarkan 10 ‘gold bar’ utk dimiliki dan wang tunai sebanyak lebih daripada RM150,000 yang akan menjadi milik pengunjung yang bertuah melalui HOMEDEC SELEBRATIONTM ini.


HIGHLIGHT TERBARU




Pada tahun ini, HOMEDEC SHOWHOME bertemakan : KIDS LIVING & DESIGN SHOWHOME      ( kehidupan kanak-kanak dan rekaan rumah ).

Korang berpeluang untuk melihat sendiri, rumah pameran yang dibina di dalam dewan exhibition sendiri di mana ianya menekankan aspek ruangan kehidupan di masa hadapan dengan mewujudkan peranan kesedaran yang relevan terhadap kanak-kanak. . Ini adalah dalam usaha HOMEDEC bekerjasama dengan badan-badan tertentu termasuk pereka tempatan dan firms untuk membina HOMEDEC Showhome ni.

            Korang boleh melihat sendiri rumah pameran yang terletak di tingkat 5 dalam dewan exhibition yang memfokuskan ke arah kehidupan kanak-kanak dan rekaannya. HOMEDEC percaya bahawa tema kali ini akan berjaya serta relevan dan akan memberi kebaikan kepada pemilik rumah.

Details Pameran HOMEDEC

1.     HOMEDEC Penang
·      7-9 April 2017 ( jumaat – ahad ) bertempat di SPICE Arena, Pulang Pinang
·      11pagi – 9 malam

2.     HOMEDEC Kota Kinabalu
·      21-23 April 2017 ) jumaat – ahad ) bertempat di 1Borneo, Kota Kinabalu

3.     HOMEDEC Kuala Lumpur
·    28 April – 1 May 2017 ( jumaat – isnin ) bertempat di Kuala Lumpur Convention Centre
·      10pagi – 8 malam



So apa tunggu lagi, tak perlu susah2, boleh buat pra-pendaftaran hari ini di http://bit.ly/HOMEDECpreregister04  dan berpeluang memenangi baucar tunai Fanco dan pemanas air Rinnai yang  bernilai lebih dari RM4,500! Jangan ketinggalan ya!

No comments: